Ainhoa i Marta en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 28 de febrer: La pitjor cara de la Marta i l'Ainhoa

També veurem com segueixen els problemes per a Noe a causa de la seva infidelitat

Equador de setmana. El capítol de dimecres de 'Com si fos ahir' ve carregat amb 3 trames força interessants que vénen a desenvolupar alguns dels esdeveniments de les últimes setmanes.

A la primera veurem que la Silvia fa un acostament a l'Ainoha i la convida a dinar, però la trobada no va bé. L'actitud de l'Ainhoa és pèssima. Recordem que ja fa dies que l'Ainhoa ha generat conflicte contra la Sílvia des que es va assabentar que al seu dia va denunciar el Litus, la seva parella, per violació. Tot això provoca que l'Ainoha se sent insegura amb el Litus i que les reaccions de la noia siguin cada cop més surrealistes i pròpies d'una persona tòxica.

Fins i tot demana feina a la Marta deixant en mal lloc – sense èxit – a l'Héctor, un cambrer amb paràlisi cerebral. És evident que la trama anirà a més i encara no hem vist la cara més fosca de l'Ainhoa. El personatge no ha caigut bé des del principi als seguidors de la sèrie.

La Marta segueix cuinant la seva venjança contra l'Eva

En una altra trama veurem com l'Eva explica al Salva que la Marta ho sap tot. Al capítol de dilluns, Marta va treure la seva habitual cara venjativa i es va encarar amb l'Eva. En el d'avui ha explicat a tots els amics que l'Eva es va embolicar amb el Salva. L'advocat parla amb la Marta per treure ferro a la seva relació puntual amb l'Eva, i la Marta simula que tant li fa. Però una cosa és el que la Marta diu al Salva per quedar i una altra és la realitat. La guerra no ha fet res més que començar i tenint en compte el caràcter de Marta i d'Eva, és evident que aquesta última patirà molt.

Segueixen les conseqüències de l'embolic Noe-Aitor

Finalment, la consultoria serà escenari de conflicte. La Carla treballa des de casa i això crea conflicte entre el Miquel i la Gemma. La Celia creu que la Noe se sent perduda perquè no té feina i en Miquel comença a notar que la Noe té una actitud repressiva a casa. El Miquel va estar a punt de descobrir la infidelitat de la seva dona, però la Mari Carmen, mare de ka Noe, es va adonar de tot i ho va evitar. Fins quan ho podrà tapar? Com reaccionarà el Miquel quan se n'assabenta?

On i a quina hora veure el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 28 de febrer de 2024?

L'episodi s'emetrà a les 16.11 de matí dimecres 28 de febrer. Té una durada aproximada de 35 minuts - comptant la pausa publicitària - i es podrà veure a TV3 i a la plataforma 3cat.