Marta en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 27 de febrer: El misteriós record de joventut de la Marta

També veurem trames centrades en el Jordi, l'Iván i l'Ainhoa

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' i sembla que es podria obrir una trama interessant. La setmana passada vam poder veure com la Sílvia recordava una mica d'una festa. Tenia 15 o 16 anys i va ser la primera vegada que va fumar. Estava amb el Ferran, el germà ja mort de l'Andreu. Avui serà la Marta qui recordarà i tot indica que això serà l'inici d'una cosa interessant. Una cosa del passat que tindrà conseqüències actualment. Veurem com l'Andreu recupera la caixa de quan era jove i troba una foto. La Marta fa veure que no recorda res sobre la foto, però un cop és a casa li ve tot a la memòria. Què serà?

Abans que passi tot això, veurem tot el grup reunit i la Marta explicarà a tots que l'Eva es va embolicar amb el Salva. La guerra entre totes dues acaba de començar i ja sabem que la Marta pot ser molt venjativa.

La Sílvia destrossa el Jordi

En una segona trama podrem veure com la Sílvia és molt exigent amb el Jordi. Aquest últim per fi va reconèixer que havia de cedir i treballar colze a colze al costat de la Gina en les tasques de la llar. Aquest canvi d'actitud li va permetre tornar a casa i la Sílvia, la seva ex, va accedir a fer-li classes perquè aprengui. Però la Sílvia és molt dura i ell va molt cansat. La Gina ho nota i això afecta la relació de parella.

I seguint en part amb la Sílvia, veurem com el seu company de pis podria deixar de ser-ho ben aviat. ,L'Ivan viu temporalment amb ella mentre fan obres al seu pis. Quan semblava que estaven gairebé acabades, els obrers es van anar argumentant que havien d'anar a un altre habitatge a fer alguna cosa més urgent. El temps passa i no torna. El Ricky, nòvio de l'Ivan, troba una manera poc ortodoxa de fer tornar els paletes que el van deixar tirat.

El nou moviment de l'Ainhoa

Finalment, l'Ainhoa no troba feina. Fins ara treballava en mercats de pobles i ciutats però en vendre la furgoneta ja no es podrà continuar dedicant a això. Tot i això fa un esforç econòmic per ajudar el Litus. Sobre el paper pot semblar un acte molt bonic cap al Litus, però la realitat és ben diferent. L'Ainhoa va reaccionar així en veure que l'Eva s'havia ofert prèviament a ajudar el seu xicot. Ainhoa és molt possessiva, s'han pogut veure diversos comportaments seus preocupants i aquesta actitud, amb gairebé tota seguretat, acabarà generant nous problemes tant a la parella com al grup d'amics del Reina Sibil·la.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 27 de febrer del 2024?

L'episodi s'emetrà, com sempre, després del Cuines. Demà en concret comença a les 16.14 i té una durada aproximada de 35 minuts. Es podrà veure en directe a TV3 i també a la plataforma 3cat.