Ainhoa i Litus en una escena de 'Com si fos ahir'. Al centre uns anells de casament

'Com si fos ahir' del 27 de març: Casament Litus-Ainhoa avança i els amics reaccionen

També veurem com segueix la trama de la Noe

Penúltim episodi de la setmana a 'Com si fos ahir'. Divendres Sant, ni tampoc el Dilluns de Pasqua, els espectadors de TV3 podran gaudir de la sèrie de sobretaula. El capítol de dimecres estarà centrat en tres trames principals.

A la primera podrem veure que el Salva envia a l'Eva l'article on es denuncia l'empresa de neteja i li explica que amb això els podran guanyar i potser obtenir algun benefici. L'Eva el llegeix amb el Marc i també tenen esperances que finalment tot s'acabi bé. S'enfadarà la Marta amb el Salva pel seu acostament, encara que sigui professional, a l'Eva?

Moviment de la Gemma a favor de la Carla

Al capítol de dimarts vam veure que la Noe acceptava finalment l'oferta que fa setmanes li va fer en Miquel de tornar a la consultoria. Ha decidit trencar definitivament amb l'Aitor encara que és evident que tard o d'hora voldrà tornar-hi.

Al de dimecres, el Miquel anuncia que la Noe torna a la consultoria i la Carla veu perillar la seva feina. La Carla també va decidir quedar-se després de parlar amb el Manel i l'Andreu. Ara haurà de ser la Gemma, la seva nora qui hi intervingui. La Gemma fa una visita a Noe per intentar dissuadir-la. Serà tan persuasiva com altres vegades? La Noe descobrirà la jugada de la seva amiga i fins fa poc cap?

Els amics del Litus volen fer-lo veure que l'Ainhoa no li convé

Una de les trames més interessants tindrà a veure amb un dels personatges més tèrbols que han passat per la sèrie: l'Ainhoa. El casament del Litus i l'Ainoha va endavant. La Marta se n'alegra, però la resta del grup no pensa el mateix. Recordem que l'Ainhoa va aconseguir casar-se amb el Litus gràcies a la seva estratègia. L'està separant dels seus amics, creant conflictes amb tots i intentant –i aconseguint-ho a ulls del seu xicot– fer-se passar per víctima.

L'aparició de l'Ainhoa a la sèrie ja va ser complicada. Es va fer passar per una amiga per cobrar la pensió. El problema és que va enganyar la Naiara i el Toni Petit fent-los creure que era la seva mare. En va sortir força airosa i ara tots tenen bona relació però els amics del Litus cada vegada veuen més clares les intencions de l'Ainhoa. Segons els avenços en exclusiva que ha ofert l'espai #safareigCSFA, les properes setmanes passaran coses força fortes relacionades amb aquest personatge fosc.

On i a quina hora es pot veure el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 27 de març de 2024?

L´episodi començarà a les 4 i 20 de la tarda i tindrà una durada aproximada de 35 minuts. Cal tenir en compte que aquesta setmana 'Com si fos ahir' comença més tard. El programa 'Cuines' recupera, almenys temporalment, el format de doble capítol. Són repetits. Aquest dimecres aprendrem a cuinar crema de ceba i ametlla i turbot.

Es podrà mirar en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.