Noe amb el telèfon mòbil en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 26 de juny: Noe cedeix... segur?

També veurem com la Joana continua anant contra Pili.

Setmana 'rara' a 'Com si fos ahir'. Ahir dimarts es van emetre dos capítols. El primer, en què va morir la  Virgínia, s'hauria d'haver emès divendres passat però la constitució del Parlament de Catalunya del 10 de juny passat va obligar a canvis en la programació. Això va provocar que el capítol de divendres fos més fluix del que és habitual, allunyat del final més contundent dels divendres.

Aquest dimecres veurem tres trames principals. La primera tindrà a veure amb la trama principal de les darreres setmanes. La del Miquel i la Noe. Des que ella s'ha assabentat que la nova parella del Miquel és la Vero, no ha parat d'atacar-lo. Ningú no entén la seva postura i la situació arriba al límit. En Miquel exigeix a la Noe que deixi de teletreballar cada vegada que tenen mal rotllo. Penedida, la Noe demana perdó al Miquel i li torna les coses del pis. S'acabaran finalment les hostilitats? Tot indica que la cosa no s'acabarà aquí.

La que no baixa del burro és la Joana

En una altra trama veurem que la Pili i l'Andreu planegen fer alguna cosa amb el Nico i l'Aurora, nét de l'Andreu i la filla de la Pili respectivament. L'Andreu i la Pili cada cop estan més units però algú intentarà boicotejar la relació: la Joana. La mare de l'Andreu fa setmanes que té una actitud molt estranya. Hi ha diverses teories sobre això. Podria ser demència senil encara que tampoc no cal descartar que siguin efectes secundaris d'unes pastilles que pren per al genoll. Ella mateixa s'està automedicant. La Joana li diu a l'Andreu que ha vist la Pili amb un altre home, però l'Andreu no li fa cas.

El Jofre esclata contra la colla

El Jofre acusa els del grup d'haver filtrat una foto del seu pare a la premsa. Ells ho neguen. El Maties comença a notar el rebuig de la gent del barri. L'Etna dóna suport al seu pare, però es nega a tenir un acostament amb el seu avi.

On i a quina hora s'emetrà el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 26 de juny de 2024?

'Com si fos ahir' ja torna al seu horari habitual, d'un capítol diari. L'episodi d'aquest dimecres començarà a les 16.06 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Com sempre es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat.