Muntatge amb una imatge de Clàudia Pina i Patri Guijarro durant una entrevista. A la dreta, una imatge amb l'illa de Formentera

FOTO: Patri Guijarro i Clàudia Pina gaudint com mai a Formentera

Les vacances de les dues grans jugadores del Barça

La temporada desenvolupada per l'equip femení de futbol del FC Barcelona és per emmarcar. Ho han guanyat tot, han salvat l'honor del club, han enamorat propis i estranys amb el seu joc i actitud, i han aconseguit que l'afició pel futbol femení hagi crescut enormement.

Després de la conclusió d'aquesta gran temporada, les jugadores del Barça es mereixen les vacances que estan gaudint per diversos racons del planeta. Mentre que Aitana Bonmatí les està duent a terme per Grècia, i Alexia Putellas per terres colombianes, Clàudia Pina i Patri Guijarro ho estan fent per Formentera. Inseparables des de fa temps, aquestes altres dos grans cracs de l'equip culer, han optat per un desitjat descans a la paradisíaca illa de les Pitiüses. I d'acord amb les publicacions compartides per Clàudia Pina a través del seu compte d'Instagram, ho estan passant d'allò més bé -o millor dit, "pasándola rico", tal com ha escrit la mateixa Pina-.

Clàudia Pina a Formentera, del vostre compte d'Instagram
Clàudia Pina a Formentera, del seu compte d'Instagram | Instagram de Clàudia Pina

Formentera és una de les destinacions turístiques amb més tendència. De fet, l'any passat es va assolir un rècord històric: el turisme a Eivissa i Formentera va obtenir xifres sense precedents el 2023. Segons dades de l'Ibestat (Institut d'Estadística de les Illes Balears), el nombre de turistes ha crescut un 1,94% gràcies a espanyols i britànics, l'estada mitjana s'ha reduït i s'ha disparat la despesa turística amb 4.292,97 milions d'euros, un augment del 20,3% en comparació de l'any anterior.

Clàudia Pina, gaudint de les vacances a Formentera. Del vostre compte d'Instagram
Clàudia Pina, gaudint de les vacances a Formentera. Del seu compte d'Instagram | Instagram de Clàudia Pina

Dues futbolistes essencials

Nascuda a Montcada i Reixac el 12 d'agost del 2001, amb tan sols 16 anys Clàudia Pina es va incorporar al primer equip del Barça Femení la temporada 2018/19. Amb anterioritat havia militat a l'Espanyol, on va estar dues temporades fins a la categoria Infantil-Aleví, moment que el Barça la va incorporar al planter. Actualment la Clàudia és una jugadora molt important per a l'equip i una de les futbolistes més versàtils del moment. Fa pocs mesos reconeixia que se sent "molt més consolidada a la plantilla. Tinc més confiança, perquè sé que hi puc ser, que puc jugar, que puc ser rellevant".

Per la seva banda, Patri Guijarro té 26 anys, va néixer a Palma de Mallorca i ja és tota una veterana malgrat la seva joventut. Va arribar al Barça amb 17 anys i des de llavors és una peça bàsica del centre del camp. És una futbolista total, compromesa i lliurada a l'equip. Recentment acaba de decidir que torna a la selecció espanyola, a la qual es va negar representar per la vergonyosa actitud de menyspreu de la Federació Espanyola de Futbol respecte a l'equip de futbol femení; ella va ser una de les integrants de "Les 15" que es van negar a vestir la samarreta de la selecció espanyola, però ara ja sense Rubiales al capdavant, ha decidit que és hora de tornar-hi. "Vull sentir-me preparada" va exposar fa uns mesos, i ara sembla que ja ha trobat aquest sentiment.