Muntatge amb una imatge d'Antonela Roccuzzo intentant accedir a un estadi de futbol. A l'esquerra una imatge amb Leo Messi durant una entrevista

VÍDEO: Contratemps d'Antonela Roccuzzo a la Copa Amèrica en anar a veure Leo Messi

La incòmoda anècdota viscuda per la dona del crac argentí

Paral·lelament a la celebració de l'Eurocopa de futbol 2024, aquests dies també s'està duent a terme la Copa Amèrica 2024 de futbol, que es va iniciar el 17 de juny passat i que es mantindrà fins al proper 15 de juliol.

El 21 de juny passat va fer el seu debut al torneig la selecció de l'Argentina, que segueix liderant l'exjugador del FC Barcelona, Leo Messi. L'equip albiceleste es va imposar al Canadà per dos gols a zero, obra de Julián Álvarez i Lautaro Martínez. El partit es va disputar al Mercedes-Benz Stadium d'Atlanta, als Estats Units. Entre els espectadors que no es van voler perdre el matx es van donar cita els integrants de la família de l'astre argentí: la seva dona Antonela Roccuzzo i els tres fills d'ambdòs, tots ells degudament equipats amb la samarreta de la selecció argentina.

El contratemps sofert per Antonela Roccuzzo

Tot i això no tota la jornada va ser plena de felicitat i alegria, ja que Antonela va patir un contratemps durant el seu accés a l'estadi. Les intransigents mesures de seguretat van provocar que la dona del millor jugador del món hagués de passar un mal moment a causa de la seva exclusiva bossa i el seu contingut, cosa que va provocar que hagués d'abandonar algunes de les seves pertinences o altrament no hagués pogut assistir al matx. A Atlanta es va demostrar que no hi ha influències i que per molt que et diguis Antonella Roccuzzo, tinguis prop de 40 milions de seguidors a Instagram i siguis la dona de Leo Messi, tot això no impedirà que disposis de cap privilegi.

Al vídeo, publicat per Mundo en Conflicto, es pot observar la integritat d'Antonela davant el conflicte amb què es va veure involucrada, esperant amb paciència que es resolgués la situació. Sense fer gala d'ostentació, ni aprofitant-se de la seva condició, va esperar fins que li permetessin l'accés, va fer cua i es va barrejar amb seguidors argentins com si es tractés d'una aficionada més, fins que va poder accedir al recinte, en un acte que l'honra.

Nascuda en una família d'empresaris argentins, Antonela té 36 anys. Després d'estudiar durant un temps les carreres d'Odontologia i Comunicació Social, Roccuzzo és reconeguda per la participació dins del món de la moda, on ha destacat pel seu estil avantguardista; a més, és empresària i és propietària de la seva pròpia línia de roba infantil. És molt procliu a reservar la intimitat del seu entorn familiar i no concedeix entrevistes.