Escena de Noe i Aitor a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 26 de febrer: La desesperació de la Noe a punt de ser enxampada

També veurem com la Virginia comença una estratègia contra la Cati

El capítol d'aquest divendres passat a 'Com si fos ahir' va acabar amb magnificència… o gairebé. Dues trames són les més interessants per als espectadors: la de la Noe i la de la Virgínia. Divendres van passar coses. Aprofitant que el Miquel se'n va anar a Madrid per feina, la Noe va quedar amb l'Aitor a casa seva. El que no comptaven és que finalment Miquel preferiria quedar-se a Barcelona per estar-hi. La casualitat va fer que el Miquel no se n'assabentés de res.

La Mari Carmen, mare de la Noe, va arribar per sorpresa minuts abans que el Miquel i es va adonar de tot. Amb una excusa el va treure de casa perquè l'Aitor pogués marxar. La Mari Carmen no es quedarà de braços plegats i al capítol de dilluns veurem que esbronca una Noe cada vegada més indecisa. La noia també nota la preocupació del Miquel pel seu estat anímic.

Comença una guerra Virginia-Cati?

També hi va haver novetats amb la Virgínia. Ella i els seus germans van viatjar fins a Mallorca per conèixer la Ginesta, la germana que la Virgínia encara no coneix. Abans vam poder veure la noia parlar amb la seva mare. Us confessa que s'està replantejant l'opció de no tenir parella. Continua sense donar gaires detalls però pel to de la conversa cada vegada va quedant més clar que la Virgínia té alguna malaltia i necessita l'ajuda d'alguna de les seves germanes per curar-se. No hauria de trigar gaire a revelar-se el misteri.

Al capítol de divendres també es va veure com la Cati s'apuntava, a última hora, al viatge. Això no va fer ni mica de gràcia al Marc. Veurem com es vingui de la seva mare explicant a la Virgínia que el tema de l'espiritista era una estafa. La Virginia intenta que la Cati confessi l'engany i li diu que rep missatges misteriosos del seu pare mort. En Cati viu un fenomen estrany a casa seva i s'espanta.

Eva-Salva-Marta: Hi haurà problemes?

Finalment veurem com l'Eva acaba confessant a la Marta amb qui es va embolicar la nit que van sortir juntes. Els nois que totes dues van conèixer es presenten a la Iaia i la Marta descobreix que l'Eva no va passar la nit amb un d'ells, com així li havia dit. A l'Eva no li quedarà més remei que confessar que finalment va acabar al llit amb el Salva, ex de la Marta. Quina serà la reacció de la Marta? Amb els seus “antecedents” cal suposar que hi haurà problemes.

D'altra banda, el Salva intenta que el directiu de l'empresa passi informació. Després de la imprudència de l'Eva robant l'ordinador i encarant-se amb el directiu de la multinacional , El Salva intentarà una jugada perquè l'home sigui el seu aliat i puguin fer justícia. El Salva i l'Eva van a totes, especialment ara que la Malena els confirmarà la malaltia que pateix, presumptament provocada pel producte tòxic del gimnàs fabricat per la multinacional que intenten desemmascarar.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 26 de febrer del 2024?

Com cada dia feiner, 'Com si fos ahir' s'emet després del 'Cuines'. Aquest proper dilluns comença a les 16.09 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma el capítol estarà disponible una vegada emès perquè els usuaris puguin veure'l quan vulguin.