Miki Núñez i Marta Torné al plató d'Eufòria

El fitxatge estrella per al jurat d'Eufòria

El programa estrella de la Televisió de Catalunya començarà la tercera temporada el proper 1 de març

Ha començat el compte enrere per als seguidors del programa de TV3 Eufòria. El concurs de cant començarà la tercera temporada el proper 1 de març de 2024 i la productora té l'objectiu de repetir o millorar les excel·lents dades d'audiència aconseguides a la primera i segona temporada. 16 aspirants competiran per aconseguir convèncer el públic i el jurat. Els noms encara no s'han conegut, moment que arribarà durant l'emissió de la primera gala.

El programa va ser una autèntica bomba l'any 2022, amb una clara guanyadora, Mariona Escoda. A la segona temporada les expectatives es van reduir per l'efecte novetat i la jove Jim es va emportar el primer lloc. L'expert a la televisió, Rocco Steinhauser, des del programa Versió Rac 1, va explicar algunes de les novetats del nou curs. El canvi més important és la remodelació gairebé completa del jurat. No hi seran Elena Gadel, Marc Clotet, Lildami o Carol Rovira i veurem cares noves. Miki Núñez i Marta Torné continuaran sent els presentadors. Aquí no hi ha canvis.

El fins ara coach del programa, Albert Sala i la ja coneguda Carol Rovira estaran asseguts a la taula del jurat. Però hi ha una novetat important. Es tracta de l'exparticipant d'Operación Triunfo i finalista el 2017, Alfred García. Qui va participar a Eurovisió juntament amb la seva llavors parella i guanyadora d'aquella edició, Amaia Romero, serà el personatge estrella del concurs. Serà el 'Risto Mejide' d'Eufòria. La interpretació de 'Tu canción' va ser un desastre i la parella va aconseguir una nefasta vint-i-tresena posició de vint-i-sis participants.

El cantant del Prat de Llobregat se suma a les incorporacions d'Alfonso Nieto i de Natalia Palomares, que formaran part dels preparadors dels concursants i que se sumen als repetidors Daniel Inglés, Clara Luna i Jordi Cubino.

"Estic il·lusionat perquè és una experiència nova. No havia estat mai en un plató des de l'altra banda.Per mi és un honor estar en un programa que és líder i d'on han sortit tants referents joves. Intentaré ser just amb les actuacions", ha manifestat el músic.

Demanda dels creadors d'Operación Triunfo contra Eufòria

La productora responsable d'Operación Triunfo, amb Josep Maria Mainat i Toni Cruz al capdavant, van esclatar contra Eufòria i la productora Veranda TV i contra la CCMA per considerar que el producte era una grollera còpia d'OT. Les semblances són clares: concurs de cant, eliminacions, jurat, espectacle televisiu a les valoracions, acadèmia i públic en directe als concerts. Consideren els excantants de La Trinca que s'ha vulnerat la propietat intel·lectual i serà la justícia qui digui la darrera paraula. Aquest és el motiu, en part, que des de la productora Veranda TV s'hagi descartat el nom de Nina com a membre del jurat, ja que la catalana ha estat molt unida al projecte d'OT. El mateix passa amb altres músics catalans i del món de la televisió, com ara Noemí Galera, Àngel Llàcer o Manu Guix.