Quique, Noe i Aitor en una escena de 'Com si fos ahir'. A la part superior, una emoticona amb cara d'ensurt

'Com si fos ahir' del 25 de març: La confessió de la Noe a l'Eric

També veurem trames relacionades amb el Salva i la Marta i de la Virgínia i els seus germans

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Divendres va acabar amb la Mari Carmen deixant les coses clares a la Noe però la noia no sap què fer.

Precisament la primera trama tindrà a veure amb la Noe. La noia veu com s'està escampant la remor de la seva relació amb l'Aitor i pateix per si arriba a en Miquel. Fins i tot Quique parla amb ella i l'Aitor per aclarir les coses. La situació és límit i tot indica que el Miquel s'acabarà assabentant per terceres persones. Finalment la Noe decideix parlar amb l'Éric. El seu fill està pràcticament convençut que hi ha alguna cosa entre la seva mare i l'Aitor. Li dirà la Noe aquesta vegada la veritat? I si és així… com reaccionaria l'Eric?

Salva i Marta, reconciliació a la vista?

En una segona trama veurem un nou acostament entre el Salva i la Marta. La relació entre l'advocat i l'Eva ha durat molt poc. L'actitud maximalista de l'Eva (es va enfadar amb el Salva malgrat que va portar de franc el cas de la Malena) li acaba generant sempre problemes. Al capítol de divendres, el Salva va quedar molt tocat després de parlar amb la Malena. Va trucar la Marta perquè el consolés però ella se'l va treure de sobre. Més tard la Marta se'n penedeix però troba el Salva amb una dona, l'Antonia.

Al capítol del dilluns 25, el Salva explica a la Marta que la dona amb qui el va trobar era només una amiga periodista i això la tranquil·litza.

La nova ocurrència de la Virgínia

Finalment, i aprofitant la Setmana Santa, la Virgínia vol convidar la família a passar uns dies de vacances tots junts, però els proposa una destinació una mica especial. Recordem que la família s'ha reconciliat després d'un dinar on les cendres del Quim van caure a sobre de l'arròs amb llamàntol. “Una cosa molt Quim”, com va dir el Marc , el seu fill. Amb la família reconciliada i amb la Virgínia amb ganes de gaudir més de la vida –qui sap si fins i tot es replantejarà moltes altres coses– el destí de vacances és una incògnita. Encara que coneixent la Virgínia segur que no deixa ningú indiferent, ja sigui per bé o per mal.

On i a quina hora veure l'episodi de 'Com si fos ahir' del dilluns 25 de març del 2024?

Com cada dia, el capítol de la telenovel·la de tardes de TV3 s'emet després del 'Cuines'. Dilluns 25 de març, després d'aprendre a cuinar una amanida de tomàquets amb chutney de nespres, a les 4 i deu de la tarda començarà 'Com si fos ahir'. Té una durada aproximada, comptant la pausa o pauses publicitàries, de 35 minuts. Es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.