Muntatge amb una imatge de Marta Bosch a un Tele Notícies de TV3. A la dreta, una emoticona amb el retrobament d'uns amics

Marta Bosch, retrobament després de 31 anys: La imatge de periodistes de raça

La coneguda periodista esportiva de TV3 viu una emotiva experiència

Marta Bosch s'ha guanyat a pols l'excel·lent reputació que ostenta com una de les presentadores d'esports més contrastades a l'especialització. Alhora, és una de les cares més conegudes de la informació esportiva de TV3.

Als seus 48 anys està en un gran moment professional i és tota una intocable entre els periodistes que cobreixen l'actualitat esportiva a la televisió pública i una fixa al Telenotícies Migdia, que condueixen Raquel Sans i Xavi Coral. El seu rigor informatiu, estil proper i to afable, generen una gran confiança en el teleespectador.

Pel que podem comprovar de Marta Bosch davant les càmeres, no hi ha dubte que estem davant una professional excepcional i que viu amb passió la seva dedicació com a periodista. Tot i això, moltes vegades tan sols podem valorar el que es percep des de la petita sense que sapiguem més d'aquelles persones que ens estan informant des del poder mediàtic de la televisió.

Ja sigui per pudor, per una decisió de preservar la seva intimitat o de no fer ostentació de la seva condició de personatge públic, el cas és que, sovint, els presentadors de televisió opten per desaparèixer després de la fi d'emissió. Per Marta Bosch, el seu desig de reivindicar els seus companys i el valor de l'amistat és tan important, que no s'ho va pensar dues vegades per publicar un post al compte d'Instagram mitjançant el qual va decidir compartir un sentiment molt personal.

En aquesta publicació, la periodista de Vilassar de Mar, va voler compartir amb tots els seus seguidors dues fotografies que representen un retrobament molt especial, en què apareixen diversos companys periodistes; de fet, és una fotografia que es desdobla en dues, situada exactament a la mateixa ubicació i amb els protagonistes a la posició exacta, amb l'única diferència del transcurs de dos anys entre totes dues.

Altres grans de TV3

Entre els periodistes allà presents, hi ha Carles Prats, igualment presentador de TV3, amb qui havia coincidit temps enrere al mateix informatiu de la casa. Les correspondències entre tots dos venen de lluny, ja que comparteixen una amistat molt especial que naixeria quan es van conèixer fa 31 anys, estudiant periodisme a la mateixa facultat on també van estudiar la resta d'integrants de la instantània.

Presumiblement emocionada, Marta Bosch ha definit la imatge amb aquestes paraules: «Passa els anys, sí, però hi ha gent amb qui segueixes tenint la mateixa complicitat i connexió que el primer dia. Siguin 2 -com els que separen una foto i l'altra- o 31, els anys que fa que ens vam conèixer a la facultat de Periodisme de la UAB. 31 anys, que es diu aviat».