Muntatge amb una imatge de Carla Vigo durant una gala. A l'esquerra una imatge amb una mansió

La nova vida de rica de Carla Vigo

La neboda de la reina està decidida a canviar de rumb

Als seus 23 anys, la neboda de la reina Letizia sembla, per fi, recuperar la dignitat perduda després de molts anys sotmesa a tota mena de calvaris. És una de les integrants de la Família Reial amb menys sort, si més no fins ara.

Carla ha hagut de conviure amb la terrible tragèdia del suïcidi de la seva mare, Érika Ortiz, que es va treure la vida el 2007, quan ella només tenia 6 anys. "No se supera i menys de la manera com em va passar a mi", explicaria el 2021 a través del seu perfil d'Instagram. Posteriorment, el 2023, Carla Vigo Ortiz perdria un bon amic, per circumstàncies similars, esdevinguda a més durant el seu ingrés a un hospital a causa de la bulímia, als quals se'ls afegiria problemes de salut mental.

Tota aquesta tragèdia i el desequilibri emocional, ha condicionat en gran manera la vida i l'actitud de la jove aspirant a influencer -el seu veritable gran somni-. Des de la Casa Reial sempre els ha causat molta inquietud el seu comportament i certes sortides de to, que consideren inadequats per part d'un integrant de la família reial.

Unes aspiracions molt ambicioses

Aspirant a actriu, model, activista LGBTQI+ i tiktoker -el seu perfil a TikTok ja supera els 8.000 seguidors-, des de finals de l'any passat, la Carla estava residint en un pis tutelat per part d'una associació d'ajuda a pacients amb problemes de salut mental. Tot i això, "Jaleos del Corazón", la secció del cor, moda, bellesa i televisió d'El Español, avança una informació que pot suposar tot un punt d'inflexió en la nova vida de la jove neboda dels reis d'Espanya.

En un reportatge que es podrà llegir a partir del divendres 26 d'abril a través del diari digital de Pedro J. Ramírez, la Carla ja ha rebut l'alta, fet que suposa el final de la seva etapa com a resident d'un pis tutelat. Cansada de tants mals moments i situacions permanentment en contra, la noia que ambiciona convertir-se en tota una influencer com la seva cosina Victoria Federica, està decidida a trobar una casa d'autèntic luxe.

Segons es desprèn d'una fotografia captada durant la visita a una immobiliària a l'abast de molt pocs, la nova Carla Vigo està disposada a viure amb magnificència; no en va, en aquesta instantània se la pot observar amb una bossa Birkin de Hermes -model tribut a la cantant i actriu Jane Birkin-, valorada en més de 30.000€. Ha nascut una nova Carla Vigo i sembla disposada a trobar el seu forat dins la reialesa més mediàtica.