Veig en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 23 de maig: La Vero segueix embolicant la troca

També veurem que en Joel amb la Marta i els intents d'ella per solucionar-ho

Penúltim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Hi haurà tres trames principals encara que no són precisament de les que estan sent més interessants les últimes setmanes.

A la primera veurem que la Vero esbronca el Miquel per haver deixat penjada la Clara. Recordem que el sopar entre ells dos va anar bé, però quan la Clara va proposar a en Miquel d'anar a casa per prendre una copa de vi ell es va retirar. Les intencions de la Clara eren evidents, però el Miquel no ho té tan clar. Està encara enamorat de la Noe o hi ha altres motius? Ho sabrem aquest dijous ja que el Miquel va a la feina de la Vero per disculpar-se i se sincera amb ella. Moment íntim de tots dos. Els seguidors de la sèrie tenen clar que passarà alguna cosa entre ells dos. Si és així… com reaccionarà Noe?

L'Ivan i el Ricky es casen

En una altra trama, la Noe aconsella a l'Ivan que faci un llistat amb cinc promeses d'amor amb el Ricky. Després de diverses anades i vingudes es casaran. El Ricky acceptarà la proposta de l'Ivan al capítol d'aquest dijous. La parella fa amor i fa plans de futur. Recordem que a l'Ivan ja se li va morir un nòvio ennuegat. Seria repetir una trama, però alguns creuen que, com passa en moltes sèries de televisió, tanta felicitat és preludi d'alguna desgràcia.

La reacció del Joel

Finalment veurem que el Joel s'enfada amb la Marta perquè ha sabut que la dona va demanar a l'Aitor que no li deixés fer la feina sola. La Marta s'està prenent molt de debò el tema de l'acollida però està sent sobreprotectora i això no agrada al Joel. En qualsevol cas, l'adaptació no és dolenta del tot si tenim en compte els problemes que arrossega el jove. La Marta demana al Salva que parli amb ell per suavitzar les coses.

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 23 de maig del 2024?

L'episodi comença a les 16.06 i tindrà una durada aproximada de 35 minuts. Com cada dia que s'emet 'Com si fos ahir', es podrà veure en directe per TV3. També a la plataforma 3cat ja sigui en directe o en qualsevol altre moment.