Escena de Com si fos ahir amb Noe alçant el braç dret

'Com si fos ahir' del 23 de gener: S'intueix quelcom gros que pot acabar fent la Noe

La sèrie de sobretaula de TV3 avança en diverses trames

Un dia més, 'Com si fos ahir' omple les sobretaules de TV3. Al capítol del dimarts 23 de gener podrem veure com avancen diverses trames, sent la Marta i la Noe algunes de les protagonistes.

La Marta segueix amb una actitud erràtica. La propietària de 'La Iaia' fa setmanes que fustiga els seus familiars i amics perquè trenquin tota relació amb el Salva, la seva ex. L'advocat va oferir una feina a l'Ismael, nebot de la Marta. L'adolescent es va il·lusionar molt amb la possibilitat de poder treballar al despatx de l'ex de la seva tia. Vol estudiar Dret i aquesta oportunitat us aniria molt bé per aprendre més. A última hora el Salva es va fer enrere i Ismael es va quedar sense feina.

El jove va pensar que la culpa era de la Marta però qui va convèncer el Salva perquè no el contractés va ser la Silvia. L'Ismael s'enfada amb la Marta que, encara que en aquest cas no tingui culpa directa, sembla que rectifica per ajudar el nebot. La Marta envia un missatge al Salva per quedar, però no es presenta a la trobada. Es penedeix a última hora o ho tenia pensat des del principi per fer més mal?

En una altra trama veurem com la Noe s'inquieta quan sap que l'Éric ha quedat amb el Daniel, el noi que li va passar el vídeo porno a l'Adrià. La mare de l'Éric es va quedar molt preocupada la setmana passada amb aquest tema, tot i que es va tranquil·litzar després de parlar amb el tutor. El professor prendrà diverses mesures tot i que caldrà veure com segueix la història. Serà el Daniel una mala influència per a l'Éric? Què farà la Noe? Seguirà el seu apropament al tutor del fill? Pel que veiem a l'avenç ofert per TV3, es tornarà a veure amb l'Aitor, el tutor. Molts seguidors de la sèrie tenen clar que passarà alguna cosa entre ells.

La Feli tornarà a ficar la pota?

A la següent trama veurem com la Feli i la Teresa connecten. La Feli es va enfadar amb l'Andreu i les companyes de treball per la fredor amb què parlaven dels seus pacients. Va canalitzar aquesta ràbia empatitzant amb una dona malalta a l'hospital, la Teresa. La noia es fa voluntària duna associació dacompanyament a persones grans. Les intencions de la Feli a priori són bones, però veurem si l'Andreu sospita o no. Tindrà més problemes la Feli? Cal recordar que és especialista a ficar-se en problemes, volent o no, i en aquesta trama podrien tornar a passar.

Finalment el Ricky demana una cigarreta a la Sílvia perquè ha tingut un mal dia i vol fumar. L'Ivan s'enfada amb el Ricky quan detecta que ha fumat. Durant aquesta setmana veurem algunes coses inquietants sobre l'augment de consum de tabac per part de la Silvia. La cosa serà greu? Aconseguirà deixar el tabac? Hi haurà conseqüències per a la vostra salut?

A quina hora i on es pot veure el capítol?

Els capítols de 'Com si fos ahir' s'emeten els dies laborables després del doble capítol de 'Cuines', el programa de cuina presentat per, entre d'altres, Marc Ribas i Gessamí Caramés. El de dimarts 23 de gener de 2024 s'emet a les 16:12 i es podrà veure a TV3 ia la plataforma 3cat.