Litus en una escena de 'Com si fos ahir'. A la cantonada superior dreta, dins d'un cercle, una dona amb una mà al cap

'Com si fos ahir' del 22 de març: El Litus s'enfada amb els amics

L'estratègia de l'Ainhoa dóna els seus fruits i aconsegueix el que es proposava: Aïllar el Litus del grup d'amics

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Hi haurà tres trames principals. I en totes tres hi pot haver problemes. La primera té a veure amb el tema estrella de les darreres setmanes: l'embolic entre la Noe i l'Aitor. L'atracció entre ells és cada vegada més gran. De fet, l'Aitor li ha confessat que n'està enamorat. La Noe no ho ha verbalitzat encara que cada cop té més dubtes.

Aquest divendres l'Aitor té una reunió amb el Daniel i la seva actitud l'obliga a quadrar-ho. El Daniel està cada cop més insuportable aprofitant que va fer les fotos que demostren que l'Aitor i la Noe tenen una relació sent infidels a les seves respectives parelles. La Mari Carmen – una vegada més – fa reflexionar la Noe sobre l'Aitor. La Noe està perduda. Què farà? Els fans de la sèrie, o almenys molts, estan desitjant que el Miquel ho sàpiga tot. No estan d'acord amb l'actitud de la Noe.

En una segona trama veurem que el Salva ha trobat la solució perquè l'Ismael pugui pagar la multa. Recordem que el jove es va emborratxar i amb uns amics es van colar en un parvulari. La policia els va agafar i va multar. Litus encara no se n'ha assabentat. La Marta veu el Salva molt ofuscat i li ofereix ajuda, però quan ell li ho demana, ella reacciona malament. Recordem que l'Eva s'ha enfadat amb el Salva. És una dona de “tot o res”. No accepta que l'advocat, malgrat haver portat de franc el cas, no acceptés els diners que oferia l'empresa a la Malena. Una decisió que ella inicialment va aprovar. Aprofitarà Marta aquesta oportunitat per intentar tornar amb el Salva?

El Litus s'enfada. L'Ainhoa segueix manipulant-lo com vol

Finalment el Litus va amb els amics a Sant Iscle i aprofita el viatge per comunicar-los que es casa, però ells no reaccionen com esperava. S'enfadarà amb ells. L'Ainhoa surt vencedora. El Litus cada cop està més allunyat del seu cercle habitual i ella el manipula com vol. Al capítol de dijous, ell i l'Ainhoa se'n van anar de casa de la Gina abans de començar a dinar. El Litus va preguntar al Toni per la nova secretària i el Toni va confessar que no hi havia tal secretària, que simplement no volia l'Ainhoa treballant amb ell. L'Ainhoa pràcticament es va adjudicar la feina i utilitza aquestes coses per separar el Litus del seu grup d'amics.

On i a quina hora veure el capítol de 'Com si fos ahir' del 22 de març del 2024?

Com cada dia feiner, l'episodi de 'Com si fos ahir' s'emet després del 'Cuines'. Aquest divendres comença a les quatre i dos minuts, una mica abans que altres dies. Té una durada aproximada de 40 minuts. I també com cada dia, es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat.