Ainhoa i Litus en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' 22 de maig: La petició del Litus a una Ainhoa que es tanca en banda

També veurem una actitud del Lluc que podria dir moltes coses de com és en realitat

Equador de la setmana i les trames continuen avançant a 'Com si fos ahir'. Aquest dimecres 22 de maig n'hi haurà quatre, la majoria centrades en els personatges més joves de la sèrie, que estan guanyant protagonisme les últimes setmanes.

A la primera, veurem que el Litus demana a l'Ainoha que tracti de refer ponts amb els seus amics. Recordem que en el capítol de divendres, l'Ainhoa “va agredir” la Sílvia amb un gelat i va esbroncar la pròpia Sílvia i la Gemma. Va demostrar que tenia totalment controlat el Litus. No és capaç d'enfrontar-s'hi i fins i tot la seva germana la Marta, que fins ara defensava la seva relació amb l'Ainhoa, també ha aconsellat al Litus que talli la relació amb una persona tan tòxica.

Es complica el joc de la Virgínia

En una altra trama veurem que el Sergi ha acceptat els diners del Marcel i canvia de xip amb la Virgínia, però la noia li agrada de debò i no vol enganyar-la. És evident que aquesta situació acabarà malament i que sabrà que el Marcel ha pagat diners a un noi perquè faci veure que hi té interès i així guanyar la prova. És la quarta prova per decidir quin dels dos germans de la Virgínia -ell o el Marcel- serà l'hereu de l'empresa d'aliment i complements per a mascotes.

La competitivitat entre els dos germans és força alta encara que encara mantenen la relació. El problema vindrà quan la Virgínia vegi el que són capaços de fer per diners. Una prova que es demostrarà que ha estat un error greu de la Virgínia.

Comentari despectiu del Lluc al Valeri

També veurem que el Valeri queda amb una cita de Grindr. El Lluc se'ls troba enrotllant-se i fa un comentari bifòbic. Aquesta trama és evident que no és casual. Recordem que el Lluc, metge de professió, va ser absolt en un cas en què una persona va morir. Se'l va acusar de racisme. Tot i que són coses que directament no estan relacionades, tot indica que els guionistes de la sèrie volen donar a entendre que el Lluc té un costat fosc i que possiblement si fos culpable. El Lluc ha començat una relació, per ara res seriós, amb l'Eva. Tornarà a emportar-se un altre cop? L'Eva és experta a acumular relacions problemàtiques.

L'ambició de la Naiara

Finalment la Naiara ja treballa com a moderadora de continguts i parla amb l'Anju per saber com pot pujar de pressa a l'empresa. Donarà problemes que una treballadora que acaba de començar tingui tanta ambició?

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 22 de maig de 2024?

L'episodi començarà a les 16.05 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Com cada dia, després del 'Cuines'. I també com cada dia es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3Cat.