Noe, interpretada per Elena Gadel, en una escena de Com si fos ahir

'Com si fos ahir' del 19 de gener: La festa dels 40 anys de Noe serà moguda

La parella de Miquel fa 40 anys i els seus amics li han preparat una festa

Impactant final del capítol de 'Com si fos ahir' d'avui dijous 18 de gener. El Marcel i la Virgínia, després de fer-se un petó, descobrien que eren germans. La noia se'n va anar avergonyida i el noi es va quedar parlant amb el Marc, el seu altre germà. Tots tres són germans per part de pare, el mort Quim. El Marc i el Marcel especulaven sobre quines serien les intencions de la Virgínia després de la seva aparició. Van descartar que es tractés de diners ja que la noia exhibeix a les seves xarxes socials un ritme de vida molt alt. Realitat o aparença?

Molts dubtes queden després de veure l'escena final del capítol. La Virgínia parlava per telèfon amb una altra persona que li donava instruccions. Li comentava que havia aparegut un nou germà i això complica les coses. Una mica trama. El què? Qui és la persona amb qui parla? Encara queden moltes coses per conèixer en aquesta història que dóna un toc de misteri a la telenovel·la de tardes de TV3.

Trames del capítol del 19 de gener

A priori demà divendres 19 de gener no veurem res d'aquesta trama. 'Com si fos ahir' se centrarà en altres personatges. Veurem com el Salva i l'Ismael connecten cada cop més. Gràcies a aquesta connexió, el Salva fa una proposta interessant al noi. Li proposa que col·labori amb ell al seu despatx d'advocats amb treballs administratius com ordenar papers o presentar-los al jutjat. Com es prendrà això la Marta? L'ex del Salva no vol que el seu nebot Ismael - ni ningú del seu entorn - mantingui contacte amb el Salva. És evident que si sap que hi està treballant, l'enuig serà gran.

Finalment veurem la festa d´aniversari de la Noe. Avui fa 40 anys i continua amb la idea que només vol sopar amb el Miquel. No sap que la parella i els amics li estan preparant una festa sorpresa a casa de la Cati. La Noe no té ganes de celebrar-ho ja que creu que s'està fent gran i estan passant els millors anys de la seva vida. Veurem un nou acostament amb el tutor del seu fill. Diverses pistes ens indiquen que més aviat que tard hi podria haver alguna cosa entre ells. Si això passa... Com reaccionarà el Miquel?

Com és el personatge de la Noe?

La Noe és una persona autèntica, fresca i natural, sense filtres, que o bé cau molt bé o no tant per la seva franquesa. Ha estat tocada per la mort del seu pare i ha tingut complicacions en la relació amb la seva parella, el Miquel, encara que després es reconcilien. El seu caràcter genuí la fa divertida d'interpretar per a Gadel, malgrat que la Noe pot ser dura amb la seva mare i manipuladora de vegades per aconseguir allò que vol.

Com si fos ahir - "Per lluir, s'ha de patir"

Elena Gadel interpreta la Noe, un dels personatges més estimats pels fans de la sèrie

Elena Gadel, coneguda per la seva participació a la segona edició d'"Operación Triunfo" el 2002, fa anys que creix com a artista. És cantant i actriu. Després del seu pas pel programa, on va aconseguir un Disc de Platí amb el seu single "És per tu", Gadel va explorar la música formant part del grup Lunae, i posteriorment es va submergir al món del teatre musical.

El seu talent i versatilitat l'han portat a ser reconeguda amb un Premi Butaca a la millor actriu pel seu paper a Mar i Cel ia ser nominada per als premis Fotogramas de Plata. Ha destacat en una diversitat de musicals com "Grease", "El Petit Príncep", i "Cabaret", i ha rebut un altre Premi Butaca per la seva actuació en aquest darrer.

Gadel també ha participat en programes de televisió, sent jurat en programes com "Oh Happy Day" i "Eufòria". En sèries de televisió, ha trobat un nou àmbit on desenvolupar-se, interpretant Noe a la sèrie "Com si fos ahir" de TV3, un rol que li ha proporcionat una combinació d'estabilitat econòmica i una experiència gratificant lluny de les exigències del teatre musical .

A més, Gadel ha cultivat una discografia solista que reflecteix la seva evolució personal i artística, amb àlbums com "Tocant fusta", "De fusta", "Delicada", i un EP recent "La dona que em vesteix". Aquesta incursió a la música en solitari també és un testament a la seva capacitat d'adaptació i el seu amor profund per la música.