Escena d'Eva i Salva a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 22 de febrer: El moment clau de l'Eva i en Salva

També veurem trames centrades en la Feli i en l'Eric i l'Adrià

S'acosta el cap de setmana i TV3 emet un nou capítol de la sèrie de sobretaula. 'Com si fos ahir' no té tant èxit com algunes de les seves predecessores, però també té un públic fidel. A l'episodi del dijous 22 de febrer, hi haurà tres trames principals.

A la primera veurem com l'Eva i el Salva discuteixen pel que va passar amb el directiu de l'empresa. Recordem que l'Eva va robar l'ordinador portàtil al directiu per treure informació. Fins i tot es va encarar amb ell intentant persuadir-lo perquè col·laborés amb ells contra la multinacional del producte tòxic. El directiu no va cedir i va advertir a l'Eva que si seguia molestant la denunciaria pel robatori de l'ordinador. Després de la discussió entre l'Eva i el Salva les coses milloraran. Quan el Salva demana perdó a l'Eva, la dona té una reacció inesperada.

La Cristina s'enfada quan sap què han fet l'Adrià i l'Èric a l'institut. Passarà alguna cosa amb el vaper, possiblement els descobreixin fumant. L'escola els ha castigat, però l'Adrià troba una manera hàbil de solucionar-ho. L'Adrià patia bullying per part del Daniel, cosa que ni els pares ni els professors van saber veure. Finalment s'ha "integrat" al grup del Daniel però les coses que preparen per a l'esquiada no anticipen res de bo.

Finalment veurem com la Feli no vol seguir robant - ahir gairebé la descobreixen - i explica a l'Andreu que ha de deixar el voluntariat als hospitals. És l'enèsima vegada que ho diu però sempre torna a caminar. No és difícil que ella mateixa es convenci o altres ho facin. Tant si vol com si no vol. El Jeroni no els ho posa gens fàcil. Veurem com la Feli li ho diu ben clar però el seu “amic” no quedarà res conforme. S'acosten problemes... i la mateixa Feli se'ls haurà buscat.

On i a quina hora s'emet l'episodi el dijous 22 de febrer del 2024?

El capítol s'emet després del programa culinari 'Cuines'. En concret aquest dijous, 'Com si fos ahir' començarà a les 16.11. Es podrà veure a TV3 i també a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment. La plataforma 3cat ha tingut un enorme èxit entre els catalans a causa dels múltiples continguts que ofereixen. No només de sèries i pel·lícules actuals de TV3 sinó també de sèries i espais antics que al seu dia van tenir alts índexs d'audiència i són recordats pel públic.