Cati, interpretada per Olalla Moreno, a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 22 de desembre: Emocions fortes abans de l'aturada nadalenca

Com si fos ahir tanca algunes trames i se n'inicien d'altres abans de l'aturada per Nadal

Els darrers capítols de les sèries abans d'una parada per vacances sempre són emocionants. En alguns casos es tanquen trames i en altres queden obertes, amb molta intriga. Les sèries de TV3 són especialistes en això. Tothom a Catalunya recorda un dels finals de temporada més apoteòsics d'un culebrot de la cadena pública catalana. Va ser fa més de 25 anys, a 'Nissaga de Poder'. El personatge d'Abril Montsolís, interpretat per Mónica López - que hem pogut veure recentment a 'Hierro' - havia estat segrestat. En aquell capítol final es produïa un tiroteig que deixava amb la intriga els teleespectadors durant tot l'estiu. Hi havia morts? Quins? Tres mesos es va descobrir. Van ser la pròpia Abril i un dels segrestadors.

El capítol del 22 de desembre de 'Com si fos ahir' no és un final de temporada -només una parada nadalenca - i a la sèrie no hi ha trames tan explosives com a 'Nissaga de Poder' però també passaran coses interessants. El capítol se centra en dues trames, una que es podria tancar i una altra que s'obre i encara haurem d'esperar per conèixer-ne més.

La Cati pren una decisió dràstica

Els "espantaocells" demanen a la Cati que confirmi que avui poden anar a veure en Valeri. Fa setmanes que el noi amenaça la Cati i el seu fill, especialment després de pensar-se que els mafiosos coneguts com 'els espantaocells' són actors, cosa que és totalment falsa. Davant la possibilitat que el Marc, el fill de la Cati, acabi a la presó, aquesta actua. És molt possible que els matons s'excedeixin i les conseqüències per al Valeri i per a la resta d'implicats siguin greus.

Problemes a la vista per a la Marta?

A l'altra trama principal del capítol, una noia anomenada Virgínia insisteix, de manera molt nerviosa, a parlar amb la Marta. És la primera vegada que la Virgínia apareix a la sèrie i per ara es desconeixen les seves intencions però amb el passat turbulent de la Marta tot podria passar. Actualment el personatge interpretat per Silvia Bel no passa per un bon moment. Els seus problemes de parella amb el Salva van anar a més i va decidir tallar amb la relació. Tot i que no se'n coneixen gaires detalls tot indica que la Virgínia tindrà un paper clau a la vida de Marta.

Horari del capítol

El capítol es podrà veure a TV3 el divendres 22 de desembre de 2023 a les 16:21. També es podrà veure en diferit a l'App 3Cat o directament a la web de la cadena. 'Com si fos ahir' ja no tornarà fins al 2024. El 8 de gener s'emetran nous capítols de la telenovel·la de tarda a la televisió autonòmica catalana encara que encara no es coneixen detalls de les trames. En breu us n'informarem a XCatalunya.