Litus en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' 22 d'abril: El Litus segueix traient de polleguera els seus amics

També veurem l'enfonsament del Miquel i novetats a la tornada de la Pili

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Arriba amb tres trames principals. La primera té a veure, una vegada més, amb la Noe i la seva decisió de deixar el Miquel per anar-se'n amb l'Aitor. Al capítol de dilluns el Miquel no sap com gestionar que la Noe ja visqui amb l'Aitor i això afecta la seva convivència a la consultoria. Queda clar que darrere de la decisió del Miquel de readmetre a Noe a la consultoria hi havia la seva esperança a reconquerir-la però això està més lluny que mai. Està enfonsat i demana als amics que el distreguin. Com s'acabarà?

El Litus totalment manipulat per l'Ainhoa

En una segona trama veurem que Litus es nega a anar a una trobada amb el grup que ha muntat el Jofre. De fet el tracta fatal encara que el Jofre es mostra molt amable. L'estratègia de l'Ainhoa ​​per apartar-los dels amics de tota la vida està funcionant. El Litus sempre ha estat molt influenciable. Un personatge complicat i que cada cop cau pitjor els fans de la sèrie. L'Ainhoa ​​hi ha trobat la víctima perfecta.

La Silvia retreu al Litus que vulgui anar-se'n de la ciutat i l'Ainhoa ​​fa plans per treure-li als amics del cap. Si no hi ha un canvi d'última hora, tots dos aniran lluny a treballar a una casa rural. Tot i que Litus té el seu fill, la seva feina i els seus amics a Barcelona, ​​l'Ainhoa ​​ha estat capaç d'aconseguir que deixi tot enrere i de fer-lo creure que tothom està en contra. Fins i tot ha intentat malmetre contra l'Ismael, fill del Litus.

El retorn de la Pili no agrada a la Joana

Finalment veurem que l'Andreu vol conèixer la filla de la Pili, però ella no ho veu clar. Ja ho va intentar fa uns dies, però la Pili va posar una excusa. Per què la Pili no vol que la conegui? Als grups de Facebook de 'Com si fos ahir' circula la teoria que en realitat la filla de la Pili seria de l'Andreu i per això no vol que la vegi. Coneixerem aviat la veritat? Qui s'ha pronunciat també sobre aquest acostament entre la parella és la mare de l'Andreu. La Joana no veu amb bons ulls que la Pili hagi reaparegut.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 22 d'abril del 2024?

Segons la programació oficial de TV3, el capítol del dilluns 22 d'abril comença a les 16.10. No obstant, sempre sol començar uns minuts abans d'aquesta hora. L'episodi s'emetrà després que aprenguem a cuinar una amanida de llenties amb arròs al programa 'Cuines'. Com sempre, es podrà veure en directe per TV3 i la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.