Miquel, en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 19 d'abril: Cop dur per al Miquel

D'altra banda, la Marta i el Salva rebran una sorpresa que cap dels dos no esperava

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Tres trames més aviat avorrides i una en què passarà alguna cosa encara que tampoc no és gaire del gust dels fans de la sèrie.

La primera tindrà a veure, una vegada més, amb la Noe. Al capítol de dijous hem pogut veure que s'enfada amb la seva mare i decideix anar a viure amb l'Aitor. Ella sola pren la decisió i és molt possible que a curt o mitjà termini la seva relació amb l'Aitor se'n ressent per la convivència. I més tenint en compte que ella aporta dos fills a la relació. La Mari Carmen explica a en Miquel que la Noe viu a casa de l'Aitor i això li fa treure tota possibilitat d'esperança de reconciliació.

Marta i Salva: Una cosa que no s'esperaven

Finalment la Marta s'acomiada del seu pis. Li llogarà a la Naiara per 700 euros, més del que demanava inicialment. Abans d'anar-se'n recupera una nina de la infància per a l'acollida. Dimecres vam descobrir que els comunicaven a ella i al Salva que eren aptes per acollir i ja només falta que els assignin un menor. Una cosa que passarà avui. Sabran que el nen assignat no és un nen de poca edat com esperaven. Té 15 anys. Acceptaran quedar-s'hi? Tindran opinions diferents el Salva i la Marta?

En una altra trama veurem que la Sílvia se sent estafada per la companyia de llum i gas. La dona ha estat víctima d'una de les estafes habituals que fan desaprensius per guanyar clients. Es van fer passar per la seva companyia per aconseguir que els donés totes les dades i més tard es va adonar de l'error. Tot i les múltiples trucades no ha aconseguit solucionar el problema. Tot i que la trama no dóna gaire de si és important que en aquest tipus de sèries es parli d'estafes que pot patir la gent corrent per ajudar-los a prevenir l'engany.

Problemes en la relació Ricky-Ivan

Finalment veurem com evoluciona la relació Ricky-Ivan després de la tornada a casa del primer després de patir greus cremades a la cara. Al capítol de dimecres vam veure com l'Ivan s'impressionava en veure les ferides del seu xicot. Al de divendres, el Ricky fa un petó a l'Ivan i aquest no se sent còmode.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 19 d'abril del 2024?

El capítol començarà a les 16.05 i té una durada aproximada de 40 minuts. Els teleespectadors de TV3 podran veure la seva sèrie de sobretaula després d'aprendre a cuinar un rotllet vietnamita a l'espai 'Cuines' amb Arnau Paris.

Es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.