Muntatge amb una imatge de Litus i Ainhoa a 'Com si fos ahir' i al centre, dins d'un cercle, una noia jove emportant-se una mà al capdavant

'Com si fos ahir' del 21 de març: Dos dinars on salten espurnes

La més tensa, en principi, serà la que tingui com a protagonista negativa Ainhoa

Penúltim capítol de la setmana de 'Com si fos ahir'. Aquest dijous veurem diverses trames, dues centrades en trobades per dinar que acabaran de forma sorprenent.

En primer lloc veurem que la Cati ha convocat un dinar per reconciliar tota la família. Des de fa dies hi ha tensions per la decisió de la Virgínia de comprar un panteó per a tots els germans. Ahir els va confessar que tot ho havia fet perquè té un aneurisma al cervell i podria morir en qualsevol moment. Els germans queden molt tocats, especialment el Marc. La Virginia i l'Érica s'hi apunten i el menjar acaba amb un incident surrealista. ¿Ocorrerà alguna cosa bona o dolenta?

L'Ainhoa arruïna un altre dinar

D'altra banda, la Gina i el Jordi fan un dinar a casa seva, l'Eva i la Marta no volen coincidir, però més tard l'Eva veurà la Marta a la Iaia per fer les paus. Seran capaços de signar una treva per fi? Recordem que l'element de discòrdia va ser el Salva. L'Eva va començar una incipient relació amb l'advocat, ex de la Marta, però finalment es va acabar truncant. L'Eva va retreure al Salva que no haguessin acceptat els diners que oferia l'empresa a la Malena encara que la mateixa Eva també estava d'acord amb arribar fins al final. Els seus posicionaments maximalistes en moltes qüestions li comporten molts problemes.

Una altra trama interessant tindrà a veure amb l'Ainhoa. Els fans de la sèrie –i és una opinió que compartim– veuen clarament que l'Ainhoa és una persona tòxica. Vol separar el Litus de les seves amistats. No dubta a mentir i manipular. De fet, es va fer passar per una persona morta per cobrar la pensió.

El seu darrer conflicte ha estat amb el Toni. Li va demanar feina, ella va assumir que el Toni li ho donava malgrat que ell mai no li ho va confirmar i quan finalment no li van donar per falta de capacitats per al lloc, es va enfadar. Al capítol de dijous veurem que el Litus convenç l'Ainoha per anar al dinar del grup, però s'acaben marxant per culpa del Toni. Provocarà l'Ainhoa un nou embolic com ha fet altres vegades per després fer-se la víctima davant del Litus? Tot fa pensar que sí.

Reapareix el client masclista de la consultoria

Finalment, a la consultoria, la Gemma i el Miquel tornen a tenir una reunió amb el client masclista, però aquesta vegada la visita no anirà igual. Recordem que el capítol de dimarts, aquest mateix client va fer una sèrie de comentaris masclistes a la Carla. Ella va respondre i inicialment ni la Gemma ni en Miquel la van recolzar. Va haver de ser la Cèlia qui obrís els ulls al Miquel. Com respondran ara? El client trencarà el contracte amb la consultoria? Com s'ho prendrà la Carla?

On i a quina hora es pot veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 21 de març del 2024?

El capítol començarà a les 4 i 10 minuts de la vesprada i té una durada aproximada de 35 minuts comptant les pauses publicitàries. Com cada dia, es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.