Escena de Com si fos ahir amb Noe alçant el braç dret

'Com si fos ahir' del 21 de maig: L'estranya actitud de la Vero amb la Noe pel Miquel

També veurem el retorn de la Joana i l'enfonsament del Maties

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Ve amb quatre trames principals.

A la primera, podrem veure la Noe descobrint que la Vero la va enganyar dient-li que la cita del Miquel amb ,la Clara havia anat molt bé. Recordem que la Clara finalment no va poder assistir a la cita ja que va haver d'anar amb el pare a l'hospital. Al seu lloc va anar-hi la Vero. L'acostament entre ella i el Miquel és evident i qui sap si finalment no s'acabarà passant alguna cosa entre ells. La Clara torna a quedar amb el Miquel, però la cosa no s'acaba com ella esperava.

El Maties acorralat encara que cada cop hi ha més dubtes

D'altra banda, l'Alicia ha denunciat el Maties a la policia. Va ser la Cati qui la va convèncer i es va acabar de decidir en presentar-se el Jofre, fill del Maties, a la seva oficina per demanar-li que no denunciés el seu pare. Alícia ha decidit fer un pas endavant. Ara com ara és l'única persona, juntament amb el Quim, que presumptament hauria estat abusada per Maties. El Quim no pot afirmar-ho ni negar-ho perquè ja és mort. Apareixeran més casos? Quan el Maties ho sap, es desmunta. Confessarà o encara haurem d'esperar per conèixer la veritat? Als grups de Facebook de la sèrie hi ha disparitat d'opinions sobre això i cada vegada més gent opina que l'Alícia podria estar mentint.

La Pili podria estar cometent un error

En una tercera trama, la Pili no vol perdre la feina i suavitza les coses amb la Cristina. La Cristina és una experta manipulant – de fet s'ha enrotllat amb l'Andreu possiblement per acabar utilitzant-lo contra la Pili – i ara és ben capaç d'aprofitar aquesta mostra de feblesa de la nutricionista per fer-li més mal.

El retorn de la Joana

Finalment, una novetat. La Joana ha tornat del Canadà amb ganes de fer coses noves. Ha passat uns moments difícils lluny de la Paz però finalment va decidir anar-la a veure al Canadà. Tornarà sola o amb ella? Quines seran aquestes noves activitats que voleu dur a terme?

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 21 de maig del 2024?

L'episodi començaràs a les 16.05 i tindrà una durada aproximada, comptant les pauses publicitàries, de 40 minuts. Com sempre, es podrà veure en directe per TV3. També a la plataforma 3cat.