Ainhoa i Marta en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 20 de maig: La decisió de l'Aitor que no agrada a la Marta

També veurem una trama que podria anticipar la formació duna nova parella

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' i veurem algunes novetats, centrades especialment en relacions personals entre diferents protagonistes de la sèrie de sobretaula de TV3. Ara com ara no veurem l'evolució de la trama de l'Ainhoa, cada cop més agressiva i insuportable. En veurem tres més.

A la primera, el Lluc i l'Eva, després d'un breu flirteig, van xatejant i es van posant calents. Recordem que la primera vegada que es van veure ja va saltar l'espurna. El Lluc és el cosí de la Gina. Recentment, ha estat absolt d'un delicte d'homicidi. L'Eva està soltera després d'una relació fugaç amb el Salva. Després d'una estona xatejant, l'Eva es presenta a casa la Gina, on hi ha el Lluc. El Jordi i la Gina han de marxar i ells es queden sols. És evident que alguna cosa passarà entre ells. Es consolidarà la relació? El Lluc té un costat fosc?

L'Aitor pren una decisió que no agrada a la Marta

D'altra banda, avui és el primer dia d'institut del Joel. Inicialment no volia anar al nou institut. Creu que pot quedar desubicat si finalment la Marta i el Salva decideixen renunciar a l'acolliment. Una possibilitat que ells han negat de manera categòrica. El noi ha quedat més tranquil. Un cop torna de l'institut explica que havia de fer un treball en grup, però que l'Aitor li ha dit que ho faci tot sol. La Marta no hi està d'acord.

Les conseqüències de la proposta boja de l'Iván al Ricky

Finalment veurem les conseqüències de la proposta boja de l'Ivan al Ricky. Després de deixar-ho ara vol casar-se amb ell i el Ricky dubta. Ell confessa a la Sílvia que l'Ivan li va demanar per casar-se. Ella esbronca l'Ivan, però ell li diu que estima el Ricky i que vol tornar amb ell. Una de tantes situacions surrealistes provocades per l'Ivan.

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 20 de maig de 2024?

El capítol començarà a les 16.04 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Com cada dia, es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.