Escena de 'Com si fos ahir' amb Noe i Aitor ia l'esquerra una emoticona de flamarada de foc

'Com si fos ahir' del 19 de febrer: Les conseqüències de l'embolic Noe - Aitor

També veurem trames relacionades amb Virgínia i, per altra banda, els problemes que es deriven de l'actitud de Jordi amb tothom

Nova setmana i nous capítols de 'Com si fos ahir'. El de dilluns 19 de febrer té tres trames principals, dues derivades de coses importants que van passar al capítol de divendres.

La primera de les trames estarà centrada - és clar! – a Noe. La parella del Miquel ha decidit deixar la feina de manera definitiva. El Miquel no sospita de l'acostament de la parella amb l'Aitor i tot ho atribueix a una crisi personal. Al capítol de divendres vam poder veure com en Miquel va proposar a la Noe fer el camí de Santiago. Vol tres setmanes a la consultoria, cosa que provoca un greu enfrontament amb la Gemma. Mentre tot això passava, l'Aitor va anar a buscar un tuper a casa de la Noe. Una excusa de la noia perquè anés a casa seva. I va passar el que feia dies s'intuïa que passaria.

Dilluns veurem les conseqüències. La Noe afronta el seu primer dia sense feina muntant-se un pla ideal, però les coses es torcen i la Noe es torna a rebotar. Una excusa per tornar a veure l'Aitor?

El viatge a Mallorca

La trama de la Virgínia podria tenir avenços importants. Els fans de la sèrie tenen moltes ganes de saber quines són les veritables intencions de la filla secreta del Quim. La quarta a aparèixer – encara que la més gran – i la segona secreta després de l'aparició, fa uns anys, del Marcel.

Aquesta setmana hem pogut veure com el Marc, el Marcel i la Virgínia decideixen organitzar un viatge a Mallorca per conèixer la Ginesta, l'altra filla del Quim, la més petita. Al capítol del dilluns 19 de febrer veurem com la Virgínia vol que la Cati vagi també a Mallorca per fer un viatge familiar , però la dona li posa excuses. la Virginia acaba molesta amb la Cati. La noia es preocupa molt pels germans i els fa una revelació que els sorprendrà. Tindrà a veure amb alguna cosa que sembla que està ocultant?

El Jordi, cada cop més odiós

I finalment podrem veure com la Gina troba a faltar el Jordi, però l'Eva i la Marta la convencen perquè es mantingui ferma. La dona va fer fora el Jordi de casa després de setmanes de problemes amb la neteja. L'actitud del Jordi és totalment infantil i es nega a col·laborar-hi. El seu egoisme va arribar al punt de no voler que la Gina tingués un despatx per treballar a casa perquè en aquesta habitació ell prefereix que estiguin els seus discos. Va superar el límit que feia dies que vorejava.

El Jordi ara està “refugiat” a casa de la Silvia, la seva ex. Allí conviu també amb Ivan i amb el gos Huracà. D'altra banda, i fidel a la seva línia de persona immadura i irresponsable, en Jordi comet un error fatal a casa de la Sílvia.

¿On i a quina hora mirar l'episodi de 'Com si fos ahir'?

Com cada dia feiner, l'episodi de 'Com si fos ahir' s'emet després del 'Cuines'. El dilluns 19 de febrer del 2024 començarà a les 16:14 i té una durada aproximada de mitja hora. Es podrà mirar en directe a TV3 ia la plataforma 3cat encara que els usuaris de la plataforma també ho podran veure posteriorment en qualsevol moment.