Vero i Noe en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 19 de juny: L'enfrontament Noe-Vero va a més

També veurem el desenvolupament de tres trames més

Queda poc més d'un mes perquè s'acabi la setena temporada de 'Com si fos ahir'. N'hi haurà una vuitena amb gairebé tota seguretat encara que se'n coneixen pocs detalls. Ara com ara l'interès és veure la finalització de les trames de la setena temporada. Una que promet arribar fins al final és la de la Noe i el Miquel. Encara que tots dos estiguin amb altres persones és evident que la trama gira al seu voltant i que segurament acabin reprenent la relació.

A la Noe li ha molestat molt que la nova parella de la Vero sigui en Miquel. I això és evident que significa alguna cosa. La seva reacció ha estat molt dura. Està actuant de forma venjativa. La Vero està convençuda que la Noe reclama els mobles per venjança i parlarà amb ella, però la Noe no s'ho agafa bé. Continua la batalla.

Males notes per al Joel

En una segona trama veurem que el Joel n'ha suspès moltes però el Quique es mostra positiu. S'està esforçant i la seva actitud és bona malgrat tots els problemes que porta arrossegant des de petit. El noi creu que la Marta i el Salva no el deixaran anar a la revetlla de Sant Joan amb l'Ismael. Està acostumat als càstigs però possiblement els seus “pares” d'acollida no tindran cap problema a deixar que surti i es diverteixi amb el nebot de la Marta, amb què es porta força bé.

El consell de la Marisol al Ricky i a l'Ivan

També veurem que la Marisol diu al Ricky i l'Iván que han de fer coses per recuperar l'emoció del principi. L'Iván no està enamorat del Ricky. De fet li va demanar matrimoni per pena i ara no sap com gestionar-ho. Les discrepàncies entre tots dos sobre els preparatius del casament no han fet més que avivar tot això.

Més problemes per a la Joana

Pau diu a la Joana que parli amb l'Andreu de les pastilles que pren. La Joana fa dies que fa coses rares ia sobre veurem que aquest dimecres tindrà un nou revés. Vol mantenir l'amistat amb la Cristina, però aquesta, com ha tallat la seva relació amb l'Andreu, se la treu de sobre. Li diu clarament que no són amigues ni té cap interès a ser-ho. Queda clar que només s'hi va acostar per interès.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dimecres 19 de juny del 2024?

El capítol començarà a les 16.06, després de l'espai culinari 'Cuines'. Tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.