Muntatge amb Laia Ferrer de peu en un circuit de Fórmula 1 ia la cantonada superior directe una emoticona d'ensurt

Ensurt per a Laia Ferrer: Acaba a urgències

La pròpia periodista ho ha explicat a les seves xarxes socials

Laia Ferrer, rostre emblemàtic dels esports a Canal 324 de TV3, ha tornat a ser centre d'atenció, però aquest cop fora dels platós. Després de superar un problema de salut que la va mantenir allunyada de les càmeres, la Laia ha tingut un petit contratemps que l'ha fet acabar a urgències.

La presentadora ha compartit amb els seguidors una sèrie de desventures que semblen tretes d'un guió cinematogràfic. Primer, una batalla contra una sobtada i debilitant migranya crònica que la va deixar fora de joc durant un mes i mig. Aquest inesperat rival la va obligar a pausar la seva carrera i la seva vida quotidiana, sotmetent-se a un procés de diagnòstic i tractament exhaustiu sota la supervisió de la coneguda neuròloga Patricia Pozo Rosich a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Ara hem pogut veure com la pròpia Laia Ferrer explicava el seu nou problema a una storie d'Instagram. Mentre gaudia d'una de les seves aficions, el patinatge va patir una caiguda que va resultar en un llavi superior trencat, necessitant quatre punts de sutura. Tot i el dolor i la sorpresa, la Laia no ha perdut el característic sentit de l'humor, compartint la seva experiència en xarxes socials amb una sèrie de publicacions que reflecteixen la seva forma única d'enfrontar els obstacles. Fins i tot ha preguntat amb ironia i bon humor sobre com treure el "mal d'ull".

Imatge d'una storie d'Instagram de Laia Ferrer amb el llavi trencat
Storie de Laia Ferrer | instagram - @laiaferrer

Aquest últim episodi, tot i que molest, no ha minvat l'esperit de Ferrer, que ja mira endavant, desitjosa de deixar enrere les visites a l'hospital. Els seus seguidors i espectadors, per la seva banda, li envien missatges de suport i bons desitjos, esperant tornar-la a veure en acció, on tots coincideixen que pertany: brillant a la televisió, lluny d'accidents i amb un somriure que, aquesta vegada, esperen sigui permanent.

Més de 15 anys des del seu debut a TV3

La Laia Ferrer ja és gairebé una històrica de TV3. No tant com altres presentadors com Tomás Molina o Ramon Pellicer, però se'ls va acostant. Va començar a treballar a la cadena el 2007 com a reportera del programa de televisió TVist, i des de llavors ha tingut una presència constant a la pantalla.

Ferrer va trencar barreres en ser la primera dona periodista a seguir els mundials de Fórmula 1 per a una cadena tant a Catalunya com a Espanya , un rol que no estava normalitzat per a les dones aleshores i que la va posar sota una gran pressió per demostrar el seu coneixement i habilitats en un camp dominat per homes.

Al llarg de la seva trajectòria, Ferrer ha cobert grans esdeveniments esportius, inclosos els mundials de Fórmula 1, i ha presentat programes especials com les Campanades, la Grossa, el Piromusical, les Havaneres i els Premis Gaudí.

Laia Ferrer ha crescut molt des dels seus inicis, passant per diferents etapes de la seva vida personal i professional, incloent matrimoni, maternitat i recentment, la seva relació feliç amb la seva nova parella, cosa que reflecteix una evolució tant personal com professional. Ferrer continua sent una figura prominent a TV3, aportant el seu talent i experiència al canal 3/24 cada matí, i mantenint la passió pel periodisme.