Virginia i Marc en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 18 de gener: Els dos germans surten de festa... i hi ha atracció

També veurem altres trames, com els problemes de Gina després dels acomiadaments

L'aparició de la Virgínia al capítol previ a l'aturada nadalenca continua donant de parlar. Recordem que la Virgínia és filla secreta del Quim… una altra. A poc a poc tots els personatges van coneixent de la seva existència, però el Marcel, un altre fill secret del Quim i, per tant, germà de la Virgínia per part del pare no en sap res. Fa un parell de capítols es van conèixer al gimnàs sense saber que són germans. En aquest capítol veurem com ell i la Virgínia es van coneixent més, connecten i es fan un petó. Els dirà algú que són germans? Anirà a més la història?

La trama recorda –encara que els fans de les telenovel·les de TV3 consideren, i amb raó, que 'Com si fos ahir' no és a l'alçada– Nissaga de Poder, on dos germans tenen un fill. Un secret que va centrar l'argument de la mítica sèrie ambientada al Penedès. Crims, amors impossibles i una infinitat d'emocions. Res a veure amb l'actual telenovel·la de tardes, molt més costumista i sense grans misteris.

Novetats amb l'Andreu i la Feli

Veurem també com evoluciona la relació entre l'Andreu i la Feli. Han passat per diversos alts i baixos per desconfiança mútua. És una relació que és criticada per molts fãs de la sèrie. L'Andreu és un personatge molt estimat des del principi, tant pel caràcter del propi personatge com per l'actor que l'interpreta.

Consideren que no encaixa amb la Feli i que la deriva del personatge no està justificada. Sigui com sigui, la parella segueix endavant i al proper capítol veurem com ella buscarà l'infermer a la feina. La noia queda tocada quan veu com una dona plora perquè la companya d'habitació ha mort. Els propers dies veurem com la trama es desenvolupa i s'obren noves possibilitats perquè la noia deixi el seu passat conflictiu definitivament enterrat… o no.

Finalment veurem com l'Eva intenta animar la Gina , però no ho aconsegueix. La Gina ha hagut d'acomiadar molts dels seus treballadors després de setmanes dirigint la seva empresa de manera erràtica. En part culpa el Jordi, la seva parella, pel problema del viatge a Nova York, encara que també és conscient dels seus errors.

L'empresa de la Gina, heretada del seu pare, té una llarga tradició a la localitat de Torelló. Coneix tots els empleats i les seves famílies i ha suposat un gran desgast emocional per haver-los de comunicar l'acomiadament. A més, rep missatges feridors de part d'alguns d'ells. Tot i que la consultora del Miquel i la Gemma es va oferir a fer-ho a través de la Cèlia va ser la Gina qui finalment va comunicar la decisió a cadascun dels afectats per l'acomiadament. Eva de cop i volta, té una idea per animar-la i l'obliga a sortir de casa. Serà efectiu el pla?

A quina hora i on s'emet el capítol?

El capítol de 'Com si fos ahir' del qual hem parlat es podrà veure el dijous 18 de gener del 2024 a les 16:15 a TV3. També es podrà veure a la plataforma 3Cat, creada recentment per la televisió pública catalana.