Ainhoa i Litus en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 17 de maig: L'Ainhoa se supera i els amics del Litus s'espanten

També veurem una mala reacció de la Noe

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. I hi haurà tensió. Una tensió que es veurà a les tres trames que centraran l'episodi. A la primera, el Jofre no vol que l'Alícia denunciï i decideix anar-la a veure a la feina.

Recordem que l'Alícia ha decidit fer el pas de denunciar el Maties pels abusos que va patir quan era menor d'edat i estudiava a l'institut on el pare de Jofre treballava com a conserge. La pressió a l'Alícia fa que aquesta se sent pressionada i angoixada. La situació s'està complicant i els actes que presumptament va cometre el Maties en el passat passa factura a diversos personatges que no tenen la culpa de res. Sense anar més lluny, l'Etna ha tallat amb el Marc perquè ell creu que el Maties sí que va cometre els abusos.

L'Ainhoa on fire

La segona trama és més interessant. El Litus i l'Ainoha no aniran a la trobada familiar perquè han sabut que hi haurà gent del grup. L'actitud del Litus és de sotmetiment als capricis de l'Ainhoa. Ella ha enfrontat la majoria dels seus amics i les seves veritables intencions són fosques. És una persona que provoca problemes al seu voltant. La Silvia i la Gemma acusen l'Ainoha de separar el Litus dels amics i ella es rebel·la amb duresa. Possiblement vegem l'escena més violenta de l'Ainhoa… i això que ja n'ha protagonitzat algunes.

La Noe s'enfada per la cita que el Miquel té amb la Clara

Finalment la Noe descobreix que el Miquel té una cita amb la Clara i ho critica. Té gelosia la Noe? La seva relació amb l'Aitor segueix sense anar enlloc. No tenen res a veure entre ells i tot indica que l'Aitor s'acabarà cansant. És lliure i el seu estil de vida no encaixa amb la Noe. La incompatibilitat amb algunes de les amistats de la noia, com la Vero, és evident. La Celia posarà la Noe al seu lloc per les seves crítiques a la cita del Miquel amb la Clara. Una cita que no anirà com en Miquel esperava.

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 17 de maig de 2024?

Un cop recuperat l'horari habitual –l'especial durant les eleccions va provocar moltes queixes de seguidors de la sèrie– l'episodi de la sèrie de sobretaula de TV3 començarà pocs minuts després de les 16.00. Tindrà una durada aproximada de 40 minuts.

Es podrà mirar en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.