Escena de 'Com si fos ahir' amb Ainhoa i Litus

'Com si fos ahir' del 15 de maig: L'Ainhoa té una altra oportunitat per fer mal

També veurem altres trames, la majoria centrades en els joves de la sèrie

Arriba dimecres i com és habitual, TV3 emet un nou capítol de 'Com si fos ahir'. Quatre trames seran les protagonistes del capítol.

A la primera veurem que el Salva sacrifica un viatge de treball per realitzar una activitat familiar amb el Joel. Tant ell com la Marta tenen clar que és important que ajudin el Joel a integrar-se ràpidament a la família i al seu cercle. L'Ismael, la Silvia i la Gemma s'hi apunten. Fins aquí tot bé. Un dia amb una activitat relaxada entre amics per desconnectar i passar-ho bé.

El problema ve quan la Marta també convida el Litus i l'Ainoha. Recordem que l'Ainhoa manipula el seu xicot per apartar-lo dels seus amics. Possiblement l'Ainhoa aconsegueixi que ella i el Litus no vagin a l'activitat. El que és evident és que si finalment hi van, hi haurà problemes. Ainhoa no deixa passar cap oportunitat per sembrar zitzània.

La Patri és descoberta per la Naiara

D'altra banda la Patri comença la nova feina i la Naiara vol deixar el pis. La Patri mou fils per trobar feina a la Naiara a la mateixa empresa. La Naiara ha descobert que la Patri li va “treure” la feina i s'ha enfadat. A la Naiara li cal poc per enfadar-se, té un caràcter força conflictiu i egoista, però aquesta vegada la Patri no ha actuat del tot bé ni ha estat sincera amb la seva amiga.

La Sílvia veurà el Francesc

En una altra trama veurem que la Silvia deixa penjat el Ricky per anar a veure el Francesc a les oficines. El Francesc és qui li va solucionar tot el problema amb la companyia de la llum i tots dos van connectar. Com se sentirà el Ricky en veure que la seva amiga ho ha deixat tirat? Recordem que passa per un mal moment després que l'Ivan el deixarà per ser molt aprensiu amb les ferides a la cara. Ferides que, per cert, va patir quan estava preparant sabons casolans per a l'Iván.

La jugada bruta del Marcel

Finalment, el Marcel fa una proposta econòmica al Sergi perquè no deixi la seva relació amb la Virgínia. És evident que això s'acabarà sabent i que el Marc serà el guanyador d'un altre punt per saber qui serà l'hereu de la Virgínia. Les coses es compliquen i els interessos acabaran afectant la relació de la Virgínia amb els seus germans. Es quedaran tots dos sense herència?

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 15 de maig de 2024?

El capítol començarà a les 16.03 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.