Muntatge amb una imatge de Marc de 'Com si fos ahir' ia la dreta una ombra negra de dona. Dins l'ombra, 3 símbols d'interrogació

'Com si fos ahir' del 16 d'abril: Apareix un nou personatge a la vida del Marc

També veurem trames habituals com la de Noe o la del Salva i la Marta

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Aquest dimarts veurem tres trames principals. Centrades en la Noe, Salva-Marta i Etna-Marc i altres familiars.

A la primera, la Gemma no veu bé el retorn de la Noe a la consultoria però ho accepta perquè l'aprecia. Recordem que el Miquel va estar bona part de la setmana passada intentant venjar-se de la Noe per haver-lo abandonat per anar-se'n amb l'Aitor, la seva amant. Finalment va recapacitar pel bé dels nens i fins i tot li ha proposat de tornar a la consultoria perquè pugui tenir uns ingressos fixos. La Gemma comença a estar cansada de tantes anades i vingudes. També, i seguint aquesta mateixa trama, podrem veure que la Noe està freda amb en Miquel i la Mari Carmen li retreu. Un cop més haurà de ser la mare qui posi ordre en aquest descontrol emocional i vital que porta la seva filla.

La Gemma troba una solució a un problema propi i de la Marta

En una segona trama seguirem atents a l'evolució del procés d'acolliment del Salva i la Marta. Hi ha hagut un acostament entre tots dos i sembla que la Marta està disposada a involucrar-se. El Salva dóna per fet que ell i la Marta viuran junts a casa seva, però la Marta no té clar si vol llogar el seu pis. No vol perdre la seva independència, especialment si s'aclapara quan arribi el nen o nena en acolliment. La Gemma li fa una proposta. La Gemma sempre és molt pràctica i resolutiva i com que el molesta que Naiara, la filla del Toni, es quedi a dormir a casa quan li fa mandra anar fins a Ripollet, proposa a la Marta llogar-li el pis a la Naiara. És un pis petit, ideal per a la noia.

Apareix un nou personatge

Finalment, veurem l'aparició d'un personatge nou: l'Etna, filla del Jofre, arriba i vol apuntar-se al gimnàs, on coneix el Marc. Primer xoquen, però després connecten, cosa que agrada al Jofre però no a la Cati. No és la primera vegada que la Cati desconfia d'alguna noia que s'acosta al fill. Ho vam poder veure amb la Virgínia. Tornarà a canviar d'opinió si us interessa per aconseguir els vostres objectius? Passarà alguna cosa entre el Marc i l'Etna?

On i a quina hora veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 16 d'abril del 2024?

El capítol de 'Com si fos ahir' d'aquest dimarts començarà a les 16.03 i tindrà una durada aproximada, comptant les pauses publicitàries, de 40 minuts. Es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat.