Elena Gadel i la seva parella

Elena Gadel de 'Com si fos ahir': El seu marit és cantant d'un famós grup català

Elena Gadel interpreta el paper de la Noe a la sèrie 'Com si fos ahir', que s'emet cada tarda a TV3

Elena Gadel es va donar a conèixer gràcies al pas per l'acadèmia d'Operació Truinfo. Va participar a la segona edició, la que també hi eren la Beth Rodergas, en Manu Carrasco, en Joan Tena i companyia. Tots s'han continuat dedicant al món de la música i la cultura, però han seguit camins separats. La Beth ha tret discos en solitari i l'Elena Gadel s'ha convertit en una actriu de referència a TV3.

Interpreta el paper de Noe, treballa a la consultoria d'en Miquel (Eduard Farelo) amb qui mantenia una relació de parella fins fa pocs mesos i també tenen un fill en comú . Personalment, també té un marit molt conegut i famós. Es dedica al món de la música, com ella i és molt famós. Es diu Toni Pagès. És el bateria del grup de música Blaumut.

Blaumut és conegut pels seus temes enganxosos i rítmics en català. Temes com 'Bicicletes', 'Pa amb oli sal', 'Vint-i-un botons' i moltes altres cançons són els hits que es coneixen d'aquest grup de música pop i folk.

La seva relació queda confirmada amb una foto d'Instagram que transmet molt d'amor. Elena Gadel i Toni Pagès apareixen molt bruns del sol i amb unes mirades d'amor. La foto no està sola i hi ha un missatge clar: "perquè sí" , acompanyat d'un cor vermell.

La presentació oficial va ser al programa de la Gemma Nierga. La parella va explicar que es van conèixer durant el musical de Grease, on l'exparticipant d'Operación Triunfo interpretava Rizzo i era un dels músics de l'espectacle. "No em feia cas. Ella era una de les actrius, amb el seu camerino" , va dir ell, fent broma. "Sí, és clar, és clar, et mirava 'per sobre de l'espatlla'", va contestar ella, seguint amb la broma.

Temes de Blaumut

Blaumut, que segueix en actiu, té diversos discos publicats. El primer va veure la llum el 2012 i es va anomenar 'El Turista'. El segon, va arribar el 2015 i el seu nom és 'El primer arbre del bosc'. A continuació va arribar 'El segon arbre del bosc', el 2015 també. Dos anys més tard, el 2017, va arribar 'Equilibri'. El 2020, va arribar '0001' i dos anys més tard els seguidors van poder gaudir d''Olímpica i Primavera', el 2022.

El Toni Pagès no és des del principi al grup. Arriba el 2021, quan el Manel Pedrós abandona la bateria del grup i suggereix la incorporació de Pagès.

La resta del grup està format per l'Oriol Aymat, el Xavi de l´Església, el Vassil Lambrinov i el Manuel Krapovickas.