Marc Ribas, amb una samarreta negra i una jaqueta blava

La concursant de 'Joc de Cartes' que serà diputada al Parlament

Joc de Cartes és un concurs entre restaurants que s'emet a TV3 i que presenta Marc Ribas

Els seguidors del programa de TV3, Joc de Cartes, esperen amb ganes la nova temporada. El concurs de cuina en què competeixen quatre restaurants i que presenta el xef Marc Ribas, va finalitzar la temporada set i aviat anunciarà la vuitena. Tot i les crítiques al final de cada programa, les dades d'audiència són espectaculars, cosa que demostra un gran interès dels catalans per la cuina, però també per l'entreteniment.

En xarxes socials es qüestiona la qualitat del menjar, el nivell dels participants i el caràcter de molts. Es discuteix que es parli en castellà a la televisió pública de Catalunya i se censuren les estratègies descarades per guanyar el programa. Per això el nom, molt encertat, Joc de Cartes. És un joc de paraules entre la carta del restaurant, és a dir, el menú i el joc dels participants.

El juliol del 2023 es va emetre el Joc de Cartes d'Estiu. Al programa dedicat al Garraf van participar Eva García i David Zambrana, representant El Capità de Port Ginesta . Eva García era candidata del Partit Popular en aquestes eleccions. Concretament ocupava el lloc número 8 de la demarcació de Barcelona. Una posició que li val per esdevenir diputada, gràcies als bons resultats obtinguts per Alejandro Fernández.

Restaurant El Capità

El Capità és un establiment que serveix principalment peix i marisc. Ofereix menús diaris i de grups i també una carta extensa. El menú diari té un cost de 17,50 euros i el menú El Capità de 37,50 euros, incloent-hi arròs amb llamàntol, però excloent-ne les begudes.

Resultats del PP a Catalunya

Alejandro Fernández ha aconseguit superar VOX en vots i escons i tindrà 15 butaques al Parlament català . 11 a Barcelona, 2 a Tarragona, 1 a Lleida i 1 a Girona. D'aquesta manera, els populars recuperen la representació a totes demarcacions i es disparen a la més gran. Als anteriors comicis del 2021, els blaus només van aconseguir els tres escons de Barcelona.

Eva García ja té experiència al Parlament

A més de ser candidata a l'alcaldia de Sitges pel Partit Popular, Eva García ha estat diputada del PP al Parlament en anteriors legislatures però ara portava anys fora de la primera línia.