Maties i Jofre en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 14 de juny: Un nou testimoni dóna un gir al 'Cas Maties'

També veurem trames centrades en personatges com la Joana o la Naiara

Últim capítol de la setmana i ve amb novetats importants. La trama més interessant, i que possiblement marcarà el final de temporada el proper mes de juliol, és la del Maties. L'obstinació del Jofre a celebrar l'homenatge al seu pare se li ha acabat girant en contra.

Diversos membres de la colla de l'Institut Reina Sibil·la –i fins i tot la seva néta Etna– van protagonitzar una protesta contra el Maties. Desenes de persones amb pancartes van escridassar el presumpte abusador -que anava amb el Jofre i el Litus- en arribar a l'acte. Aquest divendres, com a conseqüència del boicot a l'homenatge, hi apareix un nou denunciant. És jove i el cas no ha prescrit. El Jofre demana explicacions al seu pare. El Maties està cada vegada més acorralat i aquesta vegada sí que hi podria haver conseqüències penals.

La Cristina s'està enamorant... o això diu

També veurem que la Cristina confessa a l'Andreu que s'està enamorant i li pregunta a l'Andreu els seus sentiments. Inicialment la Cristina es va enrotllar amb l'Andreu per fastiguejar la Pili i posar-la gelosa. Una estratègia que no va funcionar. Estarà dient la Cristina la veritat o està tramant alguna cosa?

Una veritat de la Joana surt a la llum

Una altra trama que podria fer un gir és la de la Joana. Fa dies que la mare de l'Andreu fa coses estranyes. Els seguidors de la sèrie tenen clar –i així ho expressen en xarxes socials– que pateix algun tipus de demència en la fase inicial. Aquest divendres descobrirem un secret de la Joana. Se sabrà per fi què li passa?

La Naiara es venja de les seves amigues

Finalment, la cap de la Naiara la renya perquè ha rebut una queixa conjunta dels treballadors. Ja fa dies que el comportament de la noia amb les seves “subordinades” i alhora amigues és molt dolent. Ha pujat amb males arts i no les tracta bé. La cosa va a pitjor ja que aquest divendres veurem que la Naiara se'n vingui de l'Anju enviant-la a treballar de nits.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 14 de juny de 2024?

L'episodi començarà poc després de les 4 del vespre, com és habitual. Tot i que en el moment de la redacció de la notícia l'horari oficial de la programació de TV3 marca les 16.10 com a hora d'inici del capítol, la realitat és que sempre comença una mica abans. S'emetrà després de l'espai culinari Cuines.

Com sempre, es podrà veure a TV3 i a la plataforma 3cat.