Marc i Marcel en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 12 de març: Ensurt de mort per al Marc i el Marcel

També veurem com la Feli segueix en tota mena de problemes

Segon capítol a la setmana de 'Com si fos ahir'. Després de descobrir-se que va ser l'Adrià qui es va ensenyar més amb l'Eric, al capítol del dimarts 12 de març veurem altres trames. A la primera sabrem que la Magda ha denunciat la Feli a l'Hospital. La situació era insostenible. El Nico està bé després d'estar en contacte amb una piruleta de fentanil de les que va robar la Feli. L'Andreu s'ha adonat, per fi, que la lladre és la Feli. El problema és que encara no descarta que tot plegat pugui tenir una explicació.

Ella no vol robar més, però el Jeroni li explica alguna cosa que la fa dubtar. Sembla que la Feli no n'aprèn i torna a caure a la mínima en una espiral delictiva i de mentides que l'Andreu, malgrat les sospites inicials, ha estat incapaç de veure. Andreu la cita a casa seva per parlar. Li donarà l'enèsima oportunitat? O encara pitjor… L'encobrirà i tindrà problemes legals? La Gemma ho va deixar ben clar a l'Andreu: La Feli no podia tornar a acostar-se al Nico. També li va insinuar que hauria de trencar la relació immediatament.

Problemes entre la Virgínia i els seus germans

Finalment el Marc i el Marcel han descobert de què són els plànols realment i no els agrada. Efectivament és un mausoleu al cementiri de Montjuïc perquè tots els germans siguin enterrats junts una vegada morin. Al capítol de divendres vam poder veure com el Marcel, preocupat, es preguntava si les intencions de la Virgínia eren les de matar-los a tots. Fa poc que la coneixen i els ha xocat molt aquesta idea de la seva germana que, a priori, no té mala intenció. La Virginia s'enfada amb ells i es desfoga amb el Toni Petit.

Encara que algú intentarà treure'n profit de tot això. Serà la Cati, que veu com els problemes del seu fill amb la Virgínia poden ajudar que ella recuperi l'amistat amb la noia.

Tornen les històries surrealistes de l'Ivan

Finalment veurem una trama que semblava oblidada però ara torna. Iván està de celebració amb la Silvia quan rep una mala notícia dels paletes. El Ricky li ofereix una solució, però l'Ivan no l'accepta i s'enfaden. Recordem que fa poques setmanes, els paletes que fa mesos que estan reformant el pis d'Ivan van voler deixar-lo llençat per anar a fer una altra obra.

El seu xicot va prendre mesures dràstiques i va “segrestar” la furgoneta dels paletes fins que no es comprometessin a acabar l'obra. Un mètode expeditiu però eficaç. El Ricky considera que cal respondre de forma contundent davant de desafiaments d'aquest tipus. L'Ivan pensa diferent.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del 12 de març del 2024?

Com sempre, el capítol s'emetrà en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. També es podrà veure en diferit a la plataforma. L'episodi començarà a les 16.10 i tindrà una durada aproximada de 35 minuts comptant la pausa publicitària.

​.