Veig en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 13 de juny: Moment clau per a la Vero i el Miquel

També hi haurà novetats a la trama del Maties

'Com si fos ahir' emet el penúltim capítol de la setmana aquest dijous. Ja s'acosta el final de temporada. Les trames es van tancant. De fet, tres de les guionistes de la sèrie van afirmar en una entrevista recent amb el Jaume Borja a l'espai #safareigCSFA que no s'obririen noves trames. També van explicar que tres arribarien fins al capítol final. Fins aleshores tot seran especulacions.

Aquest dijous veurem tres trames. La primera centrada en el 'cas Maties'. L´antic conserge de l´Institut Reina Sibil·la ha estat acusat d´abusos. La víctima és l'Alícia, que també assegura que el Quim també els va patir. El Quim no ho pot confirmar ni desmentir perquè és mort. La majoria creu que l'Alícia diu la veritat i només el Litus, per l'ajuda que li va prestar el Maties en el passat, li dóna suport. La colla prepara el boicot a l'homenatge del Maties. Jofre diu al seu pare que l'esdeveniment serà un èxit, però l'Etna, filla del Jofre i néta del Maties, s'uneix a la manifestació. Tot es pot trencar.

La Vero i el Miquel a punt de prendre una decisió

Una altra trama que també es podria allargar fins a final de temporada és la del triangle Noe-Miquel-Vero. La Noe vol saber amb qui hi ha el Miquel, però aquest menteix i li diu que no la coneix. La Vero i el Miquel es plantegen explicar a la Noe que estan junts. Ho facin ells o se n'assabenti pel seu compte, és evident que la Noe ho acabarà sabent tot. La pregunta és… com reaccionarà?

La Naiara tracta malament les seves amigues

Finalment podrem veure que la Naiara és una cap exigent i despòtica. La noia és molt falsa i ho ha demostrat des d'abans de començar a treballar a l'empresa. La Patri explica a l'Anju que la Naiara li va robar la feina. Recordem que la Naiara va mentir l'Anju i ella, que sí que va de cara se la va creure. L'Anju es cabreja i vol parar els peus a la Naiara. El grup d'amigues passa pel pitjor moment i és molt possible que la convivència entre la Patri i la Naiara vagi encara pitjor.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 13 de juny de 2024?

El capítol començarà a les 16.03 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Com cada dia, es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit a qualsevol monent.