Escena de Com si fos ahir amb Noe alçant el braç dret

'Com si fos ahir' del 12 de juny: La Noe no està bé i la Mari Carmen s'hi posa pel mig

També veurem el resultat de la visita del Joel amb la seva mare

Segon capítol de la setmana de 'Com si fos ahir'. Encara que estiguem a dimecres i el més lògic és que fos el tercer, recordem que dilluns no hi va haver capítol a causa de la sessió constitutiva del Parlament de Catalunya. A l'episodi d'aquest dimecres podrem veure quatre trames.

A la primera, la Mari Carmen retreu a l'Aitor que la Noe s'hagi de canviar de pis. La mare de la Noe mai no ha callat res i ja fa dies que creu que si l'Aitor estima la seva filla hauria d'acceptar viure amb ella i els seus fills. En tot cas, l'Aitor mai no ha enganyat. Des del primer moment ha defensat la seva independència.

Ha estat la Noe qui es va encapritxar amb ell i ara està començant a obrir els ulls. Amb ell no tindrà la vida familiar que tenia amb el Miquel. Un Miquel que ja ha passat pàgina. Ell i ña Vero estan cada cop millor, encara que encara amaguen la seva relació. Precisament aquesta és la segona de les trames del capítol. Tots dos pateixen per si la Noe se n'assabenta, cosa que acabarà passant sí o sí. I la reacció, si no hi ha sorpreses, pot ser contundent.

La confessió de l'Ivan a la Marisol

A la següent trama veurem que el Ricky encara troba horribles les propostes de Marisol, però l'Iván li compra tot. Això enfronta els dos homes. L'Ivan fa una confessió a la Marisol. El casament de l'Ivan i el Ricky serà un dels punts forts del final de temporada. Una trama que, per ara, no agrada als fans de la sèrie. Tot indica que el casament serà l'excusa per reunir tots els protagonistes i serà allà on passin coses que tanquin altres trames.

El Joel queda amb sa mare

Finalment, el Joel ha quedat amb la seva mare i la Marta l'acompanya a comprar-li un regal. La Marta pateix pel noi. El Joel torna de la visita decebut. Recordem que el Joel està en acolliment a casa del Salva i la Marta. El noi té molts traumes. Ho ha passat molt malament per culpa dels seus pares, especialment del seu pare, actualment a la presó. Se sospita que el maltractava però encara queden per saber moltes coses.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 12 de juny de 2024?

El capítol començarà a les 16.05, després de l'espai culinari 'Cuines'. Tindrà una durada de més de 35 minuts. Com cada dia, es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat.