Cati de Com si fos ahir

Ja se sap quin dia acabarà la temporada de 'Com si fos ahir'

La sèrie de les tardes de TV3 arriba al final i no tornarà fins al setembre

Cada tarda, entre dilluns i divendres, s'emet un nou capítol de la sèrie del moment a TV3. 'Com si fos ahir' comença, segons la pàgina web de TV3, a les 16.05 hi té una durada aproximada de quaranta minuts incloent l'intermedi. El setembre del 2023 va començar la setena temporada i aquesta ja té fi: el darrer capítol del curs 2023/2024 tindrà lloc el diumenge 21 de juliol.

Després serà el moment en què actors, actrius, guionistes, càmeres, tècnics i altres treballadors que fan possible l'emissió de 'Com si fos ahir' gaudiran d'unes vacances merescudes. Els nous capítols no s'emetran fins al 2 de setembre, gairebé coincidint amb el curs escolar i amb el moment en què la programació de TV3 torna a la normalitat.

Ho hem pogut llegir al grup de facebook ' Enganxats COM SI FOS AHIR '. Els fanàtics estan preocupats perquè estaran moltes setmanes sense emissió de la seva sèrie favorita i trobaran a faltar els personatges. La resposta no ha trigat a arribar: el darrer capítol serà el 21 de juliol i el primer de la nova temporada serà el 2 de setembre.

Missatge informant del darrer capítol de Com si fos ahir
Missatge amb informació de Com si fos ahir | Facebook

Pràcticament un mes i mig sense la telenovel·la de sobretaula. Actualment, la programació de TV3 és invariable. Després del Telenotícies Migdia, presentat per Xavi Coral i de la previsió meteorològica, arriba el programa 'Cuines' presentat per Marc Ribas, Arnau París i Gessamí Caramés, arriba l'esperada 'Com si fos ahir'. Després segueix la ficció i la cultura amb 'El paradís de les senyores'. Segueix la tarda amb 'Planta Baixa' d'Agnès Marquès, el concurs 'Atrapa'm si pots' presentat per Llucià Ferrer i, finalment, l'humor de Queco Novell i Jair Domínguez.

Igual que ja ens tenen acostumats, el capítol resoldrà algunes trames obertes fins ara i deixarà alguns dubtes pendents de resoldre per a la temporada que ve.

A l'estiu, la programació canvia completament i la Televisió de Catalunya opta per productes atemporals i ja emesos, com els capítols de Plats Bruts i també d'altres sèries històriques del nostre país.

Darrer capítol, diumenge i amb gala final

Com és habitual a totes les sèries de TV3 i també a totes les temporades, la Televisió de Catalunya emetrà un capítol de gala . No hi haurà un divendres, com tots els capítols de cap de setmana. Tampoc no s'emetrà a la tarda. S'emetrà a la nit, en horari de màxima audiència i després se celebrarà una gala amb els personatges.

Hi ha previstes uns números d'audiència superiors als capítols habituals. Entre setmana és habitual que molts espectadors no puguin gaudir del capítol diari. Tot i això, un diumenge d'estiu és el dia perfecte perquè tots els seguidors i seguidores puguin estar davant de la televisió.