Andreu en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' de l'11 de març: L'Andreu obre els ulls amb la Feli

També veurem com la Noe aconsegueix que l'Eric digui el nom dels nois que el van lligar durant les colònies

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Divendres va acabar amb magnificència. Una confessió impactant i un error fatal van marcar el darrer episodi de la setmana.

Aquest dilluns veurem trames centrades en 3 línies argumentals que estan sent força importants aquest any. A la primera veurem com l'Andreu porta el Nico a l'hospital per assegurar-se que està bé però no ho explica a la Carla i el Manel. Recordem que la Feli es va quedar cuidant el nen mentre l'Andreu sortia a prendre una cervesa amb el Jordi. Sense voler, el nen va tirar a terra totes les coses de la bossa de la Feli. Inclosa una piruleta de fentanil de les que la Feli havia robat. Es desconeix si el Nico la va arribar a tastar però estava oberta.

I els problemes per a la Feli no acaben aquí. La Magda vol denunciar-la. Té clar que ella és la culpable dels robatoris. L'Andreu ho impedeix, encara que sap perfectament que la seva xicota és culpable, però és evident que s'estreny el setge sobre la Feli. Amb un judici pendent, en què segurament sigui condemnada i una més que possible nova imputació el seu futur pinta malament. A més, cal tenir en compte que aquesta vegada és per uns fets més greus. Què farà quan la descobreixin? Serà capaç d'enganyar novament l'Andreu? Quina serà la reacció del vostre grup d'amics?

L'Eric confessa qui el va lligar

En una segona trama veurem com l'Èric ha fet campana. No està bé des de l'episodi de bullying que va patir a les colònies. Tampoc no han servit de cap manera les investigacions dels professors de l'institut que, una vegada més, no han actuat amb diligència. La Noe el troba en un parc i aconsegueix que confessi qui són els culpables. La notícia provoca un daltabaix a l'institut. A l'avançament ofert per TV3 veurem com el Quique es nega a acceptar la realitat. Tot indica que l'Eric ha delatat l'Adrià. Estarà realment implicat?

L'empresa del producte tòxic mou fitxa

Finalment podrem veure com l'empresa de detergent ofereix diners a la Malena per no anar a judici. La trama fa setmanes que s'allarga, des que la Malena va començar a trobar-se malament. Marc la va acomiadar del gimnàs al saber que volia denunciar i finalment l'Eva, la directora de l'establiment, va decidir ajudar-la. El Salva s'ha ofert a portar el cas de franc i han aconseguit diversos avenços. Els nervis de l'empresa han fet que ofereixin diners, una manera habitual de tapar aquesta mena d'escàndols.

Ella els vol agafar però el Salva vol continuar lluitant. Aquesta actitud combativa agrada a l'Eva, que també és com ell però podria acabar generant problemes amb la Malena qui, al capdavall, és l'afectada per haver inhalat el producte tòxic.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 11 de març del 2024?

Des de fa uns quants dies, l'horari d'emissió de la sèrie de sobretaula de TV3 s'ha avançat. Dilluns que ve 11 de març, en concret, l'episodi començarà a les 4 i 3 minuts de la tarda i tindrà una durada, comptant les pauses publicitàries, de gairebé 40 minuts.

Com és habitual, el capítol es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment un cop s'hagi emès.