Noemi Galera amb Manu Guix

Noemí Galera reacciona a l'estrena d'Eufòria amb un dur atac

Noemí Galera va formar part del jurat d'Operación Triunfo en diverses edicions

A TV3 ha començat la tercera temporada d'Eufòria. Després d'una primera etapa estel·lar amb la victòria de Mariona Escoda i una consolidació l'any passat amb la victòria d'una jove Jim, el concurs de cant va estrenar  l'1 de març passat el tercer curs amb moltes novetats. El programa s´emetrà tots els divendres fins a la gran final. Els participants interpreten cançons, hi ha un jurat que els valora i cada setmana hi ha expulsions. Les comparacions amb Operación Triunfo són evidents. La membre del jurat del programa de Televisió Espanyola, Noemí Galera, ha estat molt crítica amb el format de la televisió catalana.

Ha participat al Vermut del Diari de Barcelona i ha carregat contra els productors i els directors del programa. " Absolutament, és evident que hi ha similituds, no m'ho podeu negar. No hi ha una acadèmia? D'acord, però jo crec que sí, que hi ha molts punts de referència, el que passa també és que al final si agafes altres formats, i varies unes coses, doncs pot semblar-ne un altre. Però... és com un fill d'OT"

Així mateix, els assistents li van preguntar sobre la participació de Miki Núñez com a presentador amb Marta Torné i també la presència d'Alfred García com a jurat. Aquest últim va participar a Eurovisió juntament amb Ainhoa, el 2018, aconseguint una pèssima posició a la classificació final.

"Jo m'alegro moltíssim, i jo tinc aquí el cor parteixo, perquè tinc molts amors endins. Jo m'estimo moltíssim el Miki, m'alegro moltíssim que estigui triomfant així. Aquest any tindran Alfred Garcia, la meitat de l'equip d'Eufòria ha treballat a OT a GestMusic... és clar, en blanc i en ampolla. Però jo m'alegro moltíssim sobretot per l'estimació que tinc persones que hi són. A Elena Gadel, el Miki..."

Noemí Galera, una vida vinculada a la música

Noemí Galera Nebot és productora de televisió i directora de càsting de Gestmusic Endemol, la productora al comandament d'Operación Triunfo. Ha estat part del jurat de les edicions d'Operación Triunfo de 2005, 2006, 2008, 2009 i 2011. Des del 16 d'octubre del 2016 al 31 d'octubre del 2016 va presentar Operación Truinfo Rencuentro, amb Manu Guix. A partir del març del 2017 es va posar al capdavant del càsting de Tu Cara Me Suena. I molts projectes més que omplen la seva carrera i el confirmen com un personatge referent al món de la música.

Procediment judicial contra Eufòria i la seva productora

Veranda TV i Eufòria s'han vist immersos en un procediment judicial després de la demanda presentada per Josep Maria Mainat i Toni Cruz, per entendre que el producte és un plagi. De moment, malgrat les denúncies del projecte impulsat pels excantants de La Trinca, el programa de TV3 segueix les emissions.