Lluc en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' de l'11 de juny: El comentari del Lluc que ho dinamita tot

També veurem una trama peculiar del Toni petit i la Patri

Com ja us hem explicat a XCatalunya, aquest dilluns 10 de juny no s'ha emès capítol de 'Com si fos ahir'. A les 4 ha començat la sessió constitutiva de la XV Legislatura al Parlament de Catalunya. Com és lògic, l'atenció informativa està centrada en aquest esdeveniment i els fans de 'Com si fos ahir' hauran d'esperar dimarts per veure com segueixen els personatges favorits. Aquest dimarts podrem veure quatre trames principals.

A la primera es confirma que el Litus parlarà a l'homenatge del Maties. L'antic conserge de l'Institut el va ajudar molt i vol tornar-li el favor posant-se del seu costat després de les greus acusacions que ha rebut. El Maties hauria abusat de l'Alicia i el Quim quan eren menors. La Cati i els de la colla es cabregen amb el Litus. Volen fer alguna cosa per boicotejar l'acte.

Sopar de parelles

En una altra trama, la Gemma convida a sopar la Sílvia i el Francesc. La parella continua avançant en la seva relació i ara com ara tot va bé. L'actitud del Francesc envers ella és molt bona però quan alguna cosa va molt bé en una sèrie sol significar que farà un gir molt brusc. A causa d'un comentari del Toni, el Francesc i la Sílvia s'expliquen els seus secrets. Coneixerem alguna cosa nova sobre el Francesc?

El Lluc la torna a dir grossa

També veurem com el Lluc continua donant mostres de no ser el que semblava quan la Gina va creure en la seva innocència a ulls clucs. La Gina, la seva cosina, proposa una dona sud-americana per netejar l'apartament que comparteixen i el Lluc es nega. El comentari racista hauria de fer saltar les alarmes al Jordi i la Gina. El problema és que estan tan obsessionats i il·lusionats amb el pis nou que el podrien deixar passar. I a tot això Eva, enamorada del Lluc. Un cop més, ha triat malament.

La promesa del Toni petit

Finalment, el Toni petit confessa a la Patri que va fer una promesa a Déu perquè aprovés. Recordem que fa unes setmanes va confessar que s'havia plantejat ser capellà i que pocs dies abans dels exàmens va rebutjar tenir relacions amb la Patri perquè ella es pogués centrar en els estudis. Serà una promesa d'abstinència? Com reaccionarà la Patri?

On i a quina hora s'emet el capítol del dimarts 11 de juny del 2024?

L'episodi començarà a les 16.05 i tindrà una durada de gairebé 40 minuts comptant la pausa publicitària. Com cada dia s'emetrà en directe per TV3 i la plataforma 3CAT.