Ainhoa i Litus en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' de l'11 de juliol: Torna l'Ainhoa, pitjor que mai

També coneixerem la decisió de la Gina a la proposta del Lluc

S'acosta el cap de setmana – i el cap de temporada de 'Com si fos ahir' – i les trames van agafant impuls. El 21 de juliol, diumenge, s'emet el capítol final i hi haurà emocions fortes. Ho va dir la seva directora en una entrevista a 'El Món'. Cosa relacionada amb l'amor i una mort.

Fins aleshores caldrà seguir veient l'evolució dels personatges. Aquest dijous 10 de juliol hi haurà tres trames principals. A la primera, el Miquel accepta anar a una trobada de la família de la Vero. Ella és d'Astúries i hi van a passar les vacances. A tots dos se'ls veu bé però el Miquel comença a tenir dubtes. Continua enamorat de la Noe encara que no ho vulgui reconèixer. Ell encara pateix per si la Noe i l'Aitor tenen la intenció de tenir fills.

Miquel, en una escena de 'Com si fos ahir'
Miquel en una escena de 'Com si fos ahir' | TV3, Giussepe Ramos V, XCatalunya

Ainhoa a la indigència

En una segona trama, el Litus coneix la Maria Mercè, una amiga de la Marta que treballa en un menjador social. El Litus, que sempre ha estat compromès amb tota mena de causes socials, li porta menjar de La Iaia. Allà veurà algú conegut: l'Ainhoa. La seva exreapareix després d'unes setmanes en què no n'hem sabut res.

Les guionistes de la sèrie van ser entrevistades recentment per Jaume Borja a l'espai #safareigCSFA i van assegurar que Ainhoa tornaria a aparèixer encara que no van dir com. Fins i tot per donar misteri van dir que podria ser a la foto. Ara ja sabem com serà. No ha fet res per canalitzar la seva vida i segueix instal·lada a la queixa i el victimisme. I encara pot causar molt de dolor. És una persona tòxica i amb molt de ressentiment acumulat.

La Gina cedeix amb el Lluc

Finalment la Gina exigeix a Lluc que cedeixi la seva part de l'apartament a canvi de fer-li el favor que demana. El seu cosí li va demanar que li proporcionés una coartada ja que està fent xantatge per un company de la feina. El va deixar tirat després d'un accident i si no paga, el denunciarà. Si el Lluc té coartada, vendrà la part de l'apartament de S'Agaró i s'acabaran els problemes per a la Gina, el Jordi i l'Eva. La Gina s'ha assessorat amb el Salva, que l'ha advertit dels perills d'una mentida com aquesta.

Lluc en una escena de 'Com si fos ahir'
Lluc en una escena de 'Com si fos ahir' | TV3, Twemoji, XCatalunya

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 11 de juliol del 2024?

El capítol començarà a les 16.01 i tindrà una durada aproximada de 35 minuts. L'horari ha canviat lleugerament perquè TV3 ja ha començat el seu horari d'estiu. Normalment comença 5 o 10 minuts després de les 4, però ara cal estar atents per no perdre's els primers minuts del capítol de la sèrie de sobretaula de TV3.