Muntatge amb una imatge d'Antonela Roccuzzo, del perfil d'Instagram. A la dreta, una imatge amb les cames d'una dona en una piscina

En plena època estiuenca, en què els més afortunats ja estan gaudint de les seves vacances, són moltes les personalitats famoses i influencers que estan compartint imatges de les seves espectaculars destinacions turístiques o de descans a les seves espectaculars cases.

Una d'aquestes personalitats privilegiades és Antonela Roccuzzo, la influencer argentina i muller de Leo Messi. Els seus prop de 40 milions de seguidors del seu perfil a Instagram, han pogut visualitzar una fotografia que ha causat un impacte important, en què se la pot veure en biquini al voltant de la piscina de la seva mansió a Miami. Fins ara, la rosarina acostumava a posar amb roba de gimnàstica i altres outfits elegants; en aquesta ocasió, però, ha decidit pujar aquesta instantània amb aquest biquini de color verd i negre, provocant un enrenou considerable al seu compte d'Instagram.

Compartint felicitat des de Miami

Una fotografia compartida a través d'una story, on se la pot observar amb una mà al front per cobrir-se del sol, que Antonela ha acompanyat d'un tema musical de la cantant colombiana Karol G anomenat “Si te antes te hubiera conocido” per decorar una publicació que no va necessitar massa temps per impactar internacionalment.

Imatge d'Antonela Roccuzzo a bikini, del seu perfil d'Instagram
Antonela Roccuzzo amb bikini, del seu perfil d'Instagram | Instagram de Antonela Roccuzzo

La influencer argentina també ha publicat una altra imatge protagonitzada pel seu adorat gos Abu, que l'acompanya des de la seva etapa a Europa i s'ha convertit en un més de la família que compon amb Lionel i els seus tres fills Thiago, Ciro i Mateo. Amb Argentina classificada per seguir endavant a la Copa Amèrica, Antonela ha pensat que una bona manera de mitigar el temps d'espera fins al pròxim partit de l'Argentina, que l'enfrontarà al Canadà -previst per dimarts que ve-, és compartint aquestes imatges reposadament estiuenques i compartir la felicitat de la seva estada a Miami.

Segons una informació de la revista Mi Casa i també el portal de Soy Referee, la mansió dels Messi està ubicada a només 15 minuts de la concentració de “Las Garzas” a Miami, i amb vista panoràmica al voltant d'un llac cobert per 50 metres d'aigua. Disposa de dos molls en una exclusiva vila amb vigilància les 24 hores del dia, i sobre 974 metres quadrats, que inclou un gimnàs, vuit dormitoris en suite, spa, garatge per a tres vehicles i, per descomptat, la luxosa piscina que ha donat peu a la famosa fotografia d'Antonela.

Antonela, Leo i els seus fills semblen molt feliços a Miami. De fet, cal recordar que només arribar a la ciutat de Florida, Roccuzzo va compartir una de les seves escasses declaracions, en què ja s'intuïa la bona sintonia amb la nova ciutat que els acolliria: "Nous començaments. Que bonic l'amor amb el qual et van rebre. Amb tota Leo Messi! Sempre amb tu".