Joana en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 10 de juliol: Violència de la Joana contra l'Andreu

També veurem que en Lluc s'ha tornat a ficar en problemes

Aquest dimecres 10 de juliol, 'Com si fos ahir' arriba amb tres trames. A la primera veurem que el Jofre boicoteja l'acte per a les víctimes del Maties i provoca un accident. Ja fa dies que el Jofre està mostrant ganes de venjança davant del grup d'amics. Els culpa de la mort del pare. La realitat no és així. El Maties va abusar de diversos menors fa anys i tot ha sortit a la llum. La colla simplement ha estat posicionada a favor de les víctimes, especialment la Cati.

El seu difunt marit, el Quim, va ser una de les víctimes. Paral·lelament a tot això, els del grup comencen a rebre trucades des d'un número ocult i tenen sospites. És evident que el principal sospitós és Jofre però en aquestes sèries quan alguna cosa sembla molt lògica no ho és. Qui més es vol venjar del grup d'amics? Algú recorda l'Ainhoa? Recordem que les guionistes ja van anunciar que, d'una manera o altra, tornaria.

La Joana agredeix l'Andreu

La segona trama tindrà a veure amb la deriva erràtica que està prenent la Joana les últimes setmanes. S'automedica i això és molt possible que li provoqui deliris i paranoies. La principal “víctima” és la Pili, a qui considera una mala influència per a l'Andreu. De fet, la relació amb el seu fill se n'ha ressentit. Aquest dimecres veurem que l'Andreu intenta fer les paus amb la Joana i ella acaba agredint-la. El Manel exigeix a la seva àvia que faci les paus amb l'Andreu. La situació cada cop és més tensa. I no cal descartar que pogués tenir algun tipus de demència senil.

La proposta del Lluc

Finalment el Lluc demana a la Gina que convenci el Jordi i l'Eva perquè li facin un "favor" ia canvi ell els vendrà la seva part de l'apartament. El Lluc va agredir un home, una altra vegada per racisme, i li demanen diners a canvi de no denunciar. La seva proposta anirà encaminada que el cobreixin. Jordi i Eva s'hi neguen. És evident que en Lluc no deixarà així les coses i que pot ser molt perillós.

Lluc en una escena de 'Com si fos ahir'
El Lluc en una escena de 'Com si fos ahir' | TV3, Twemoji, XCatalunya

On i a quina hora veure el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 10 de juliol de 2024?

El capítol començarà a les 16.04 i tindrà una durada aproximada de 35 minuts. Com cada dia es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.