Escena de 'Com si fos ahir' amb Marc, Marcel i Virginia

'Com si fos ahir' del 23 de febrer: Gir inesperat a la trama de la Virgínia

D'altra banda, Jordi finalment reacciona. O això sembla

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' i les trames vénen fortes. El darrer dia de la setmana és ideal per deixar trames obertes i amb cert misteri. Al capítol del divendres 23 de febrer la línia argumental estarà centrada, una vegada més, a la Noe. Sense oblidar les peripècies cada cop més absurdes del Jordi i la misteriosa trama de la Virgínia i el secret que sembla que amaga.

Començant per la Noe, veurem com s'acosta al Miquel per disculpar-se pel mal humor. La Noe i l'Aitor es troben a La Iaia i dissimulen. En Miquel té un viatge de feina, però sorgeix un imprevist. A l'avançament podem veure com l'Aitor es presenta a casa de la Noe. Tornarà el Miquel de forma precipitada i ho descobrirà tot?

També veurem com el Jordi rep ajuda dels amics perquè reaccioni. La intervenció de la Joana, amb un discurs contundent, serà clau perquè obri els ulls La situació ha arribat a un punt insostenible. La seva actitud victimista i egoista ha arribat massa lluny. Té problemes amb tots i tothom s'ho vol treure de sobre. És per això que la Silvia va intentar convèncer la Gina perquè ho perdonés. La Gina vol deixar-lo tornar a casa, però estarà de prova. El Jordi té un pla per no fallar la Gina. Anirà de debò aquesta vegada? O serà un altre dels seus estratagemes per continuar comportant-se de forma immadura?

Moment decisiu amb la Virgínia

Finalment veurem com evoluciona una de les trames més interessants de la sèrie. La de la Virgínia. La Cati la troba a faltar i vol fer les paus. Des d'un primer moment l'actitud de la Cati envers la noia ha estat molt negativa. Primer pensava que volia aprofitar-se del fill. Quan va saber que la Virgínia tenia diners va ser ella qui va intentar, amb molt males arts, treure-li coses. Fins i tot ha aconseguit que cedís un local de forma gratuïta per al seu negoci. La Virginia li havia agafat molt d'afecte i li va proposar que també viatgés a Mallorca.

Ella i els seus germans han preparat un viatge perquè la Virgínia conegui la Ginesta, la quarta filla del Quim. La Cati, una vegada ha aconseguit el que volia de la Virgínia, opta per tenir una actitud més distant cap a ella, cosa que ha emprenyat la jove. El Marc i el Marcel tenen plans per a la seva germana i la noia els observa cada cop més de prop. El dia que marxen a Mallorca hi haurà un gir inesperat. Quina serà? Sabrem per fi què amaga?

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 23 de febrer del 2024?

L'episodi s'emetrà a les 16.15, després del 'Cuines'. Com sempre es podrà veure en directe a TV3 ia la nova plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en qualsevol altre moment sota demanda així com els capítols anteriors.