Imatge promocional de Nuria Marin i el seu nou programa

El nou programa de cites a 3cat amb Nuria Marín de presentadora

El programa estarà disponible a la plataforma 3cat encara que és possible que més endavant s'emeti a TV3

La plataforma 3Cat ha estrenat aquest dijous 'Love cost', un nou programa de cites presentat per Núria Marin on els concursants han de triar entre amor o diners. A cada capítol un protagonista busca l'amor amb una de les quatre persones interessades, però dues que no volen amor, sinó que volen els diners. Es tracta d´una proposta feta en col·laboració amb Minoria Absoluta que consta d´un total de sis capítols.

En la presentació que s'ha fet avui, Cristian Trepat, director de l'àrea de Continguts, Programació i Cultura de 3Cat ha volgut destacar que programes com 'Amor a primera vista' i 'Lluna de mel' van tenir molt èxit al seu dia i que és una bona ocasió per tornar a oferir als amants del gènere “un format actualitzat”. El programa es podrà veure a la plataforma. És habitual que alguns espais s'estrenin en aquesta nova app de TV3 encara que alguns es poden veure posteriorment per televisió. El clar exemple és el documental de Josep Lluís Núñez, estrenat prèviament a la plataforma 3cat.

Trajectòria de Nuria Marín

Nuria Marín és una periodista i presentadora de televisió nascuda a Viella i Medi Aran, Lleida, el 29 de setembre de 1981. Es va formar en periodisme a la Universitat Ramon Llull entre 1999 i 2003 i va començar la seva carrera com a guionista al programa Kaos de Citytv , a més de treballar com a redactora per a la revista Súper Pop durant tres anys.

Més tard, Marín es va incorporar a Canal Català TV com a guionista per al programa "Condició Femenina" i després es va unir a La Fàbrica de la Tele, treballant en programes d'entreteniment ben coneguts com "Sálvame", "La Caja", "El quinto" poder", "El comecocos", i "Dóna al REC", tots emesos a Mediaset Espanya. El seu debut com a presentadora va arribar el 2013 amb "Caçapapallones" al costat de Nando Escribano, i va continuar al programa fins a la seva cancel·lació el 2020.

En la seva trajectòria a la televisió, també ha col·laborat a "Parli amb elles" a Telecinco el 2016 i al juliol del 2017, es va unir com a presentadora de "Mad in Spain". Al gener de 2018, Marín va començar a col·laborar en "Sábado Deluxe" i poc després va assumir com a presentadora substituta de "Sálvame".

El 2020, Marín va prendre la conducció de "L'habitació del pànic" a Divinity i Cuatro, i va presentar "Més temps de descompte" i "La casa forta", a més de co-presentar "Formigues blanques" i "L'últim sopar". Durant 2022, va col·laborar a "Sálvame Taronja" i va presentar "Sálvame Limón", així com "Mediafest Night Fever".

El desembre del 2023, es va anunciar que deixaria de presentar "Socialité" el 2024, programa que havia conduït des del 2017. Des de llavors, ha mantingut presència en altres plataformes, com TikTok amb el seu projecte "Royal salseo" i com a presentadora a "Puro Salseo" a Spotify. Actualment, Nuria Marín continua la seva carrera a la televisió i altres mitjans digitals