En Jordi i la Gina en una escena de Com si fos ahir

En Jordi i la Gina discuteixen al capítol de 'Com si fos ahir' de l'1 de desembre

Com si fos ahir s'emet els dies feiners a les 4 de la tarda a TV3

La sèrie 'Com si fos ahir' de la Televisió de Catalunya s'emet cada dia de la setmana, de dilluns a divendres a partir de les quatre de la tarda. Avui us volem explicar què passarà al capítol del divendres 1 de desembre de 2023. En Quique es posarà molt nerviós després de coincidir amb en Guifré i aixecarà sospites molt importants per aquest comportament inusual. En una altra escena, la Cati demanarà a en Marc que es quedi uns dies amb ella , perquè té por d'en Valeri. En aquest sentit, fa uns capítols va estar implicada en l'assumpte d'un quadre robat i tem que el jove la pugui perjudicar. Finalment, el Jordi i la Gina discuteixen perquè cap dels dos ha pensat a reservar un restaurant per tenir una cita.

Els seguidors habituals de la telenovel·la saben que els capítols dels divendres són els millors. Són els que ofereixen històries amb més intriga, ja que els guionistes volen mantenir la incògnita fins dilluns, ja que ni dissabte ni diumenge s'emeten capítols i la programació habitual de TV3 canvia. La televisió pública de Catalunya opta per una pel·lícula, normalment de producció externa i doblegada al català.

Com si fos ahir va començar al setembre la setena temporada. El temps passa ràpid i ja han passat molts anys des del primer capítol quan un grup d'amics es retrobaven després de molt de temps sense veure's. Està a l'alçada d'altres telenovel·les de producció pròpia, com les anteriors que s'han pogut veure també a la mateixa franja horària de la tarda: Nissaga de Poder, Laberint d'Ombres, el Cor de la Ciutat, la Riera...

Els responsables de TV3 tenen perfectament analitzat que les sèries amb actors i actrius de Catalunya triomfen a la tarda després dels informatius. És un segell d'identitat per a aquest mitjà de comunicació i mai no deixaran de tenir un culebró d'aquest tipus entre les quatre i les cinc de la tarda.

Resta de programació

Els espectadors habituals de TV3 saben que després d'aquesta sèrie poden veure una altra telenovel·la que es diu 'El Paradís de les Senyores'. És una producció externa italiana. Després s'emet un programa d'entrenament presentat per Agnès Marqués i anomenat Planta Baixa. Després el concurs Atrapa'm si pots de Llucià Ferrer i després l'humor de Toni Soler amb l'Està Passant.