Muntatge amb una imatge d'Eduard Farelo i Bad Gyal a l'espot "Gaudir" de l'Acadèmia del Cinema Català. A la dreta una imatge amb un pare donant la mà a la filla

La lliçó d'Eduard Farelo sobre la seva relació pare-filla amb Bad Gyal

L'actor de "Com si fos ahir" i la seva integritat com a pare

En els darrers temps, l'actor català Eduard Farelo sembla estar rebent més repercussió per la transcendència de les trajectòries professionals de les seves filles, amb la més gran, Bad Gyal, convertida en tot un fenomen internacional, i amb la petita, Mushkaa, cada vegada amb més força i de qui ha hagut de sortir del pas de les acusacions pel que fa a la forma d'utilitzar el català en algunes de les seves cançons.

La fama emergent de la seva filla de 27 anys sembla imparable, però per a l'actor i presentador barceloní de 53 anys ella sempre serà la seva filla i la seva relació paternofilial no ha canviat malgrat un impacte mediàtic que els podria superar. Farelo ha estat entrevistat per la gran Gemma Nierga a través del programa en català Farem el que podrem , que presenta per a RTVE i que s'emet setmanalment, cada dissabte a les 21h.

La periodista catalana de 58 anys conversa amb personatges famosos i ho fa a través del seu habitual estil de proximitat, respecte i simpatia. Entre altres, ja ha dialogat amb Jordi Basté, la Judit Mascó, l'Elisenda Roca, la Martina Klein, l'Àlex Corretja, l'Òscar Dalmau, l'Elena Gadel, el Queco Novell, la Samanta Villar, el David Selvas, la Clara Segura... i, per descomptat, l'Eduard Farelo.

L'enllaç familiar com a eix principal

Per a aquest incansable actor de cinema, teatre, doblatge i televisió, és fonamental mantenir els valors de la família i el respecte per als seus educadors. "Ella ha de mantenir els vincles que ha tingut amb tota la família, malgrat tot el que passa a l'exterior i ha de disposar d'un espai de confiança, de relax, on pot ser ella i no estigui jutjada de manera constant". Farelo demostra una gran integritat en el compromís pel que fa a l'educació de la seva filla; l'actor ha reconegut que continua patint-la com quan era una nena. Tot i la seva atapeïda agenda, el famós Miquel de Com si fos ahir, és conscient de la importància de mantenir-se a prop de les seves filles, ara que es troben en un moment crucial de la seva formació artística i encara són molt joves per assumir tant d'èxit. Tot un exemple de pare.

La gran repercussió d'Alba Farelo i Solé, artísticament coneguda com a Bad Gyal, es demostra també en l'impacte que generen les xarxes socials, amb el perfil d'Instagram amb més de 2.400.000 de seguidors. Els seus passos han influenciat la seva germana petita, Irma Farelo i Solé, coneguda com a Mushkaa, que als 20 anys ja és una altra figura mediàtica del clan Farelo.

Veritable ambaixadora del trap i dancehall, Bad Gyal ha aconseguit la fama mundial gràcies a temes convertits en veritables hits, com "Jacaranda", "Commotion", "Blin Blin" o "Alocao". Bad Gyal, la seva germana Mushkaa i, és clar, Rosalía, són algunes de les màximes representants de tota una generació de cantants catalanes que estan creant escola i que han aconseguit despertar un interès internacional que ha superat totes les expectatives.