Escena de Com si fos ahir, amb Eva en primer terme

'Com si fos ahir' del 12 de gener: Màxima tensió entre la Gemma i l'Eva

La sèrie de sobretaula de TV3 tanca la setmana amb algunes novetats

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Aquest divendres 12 de gener les trames continuen avançant. N'hi haurà tres de principals.

La Cati passa pàgina

Per fi s'ha tancat una de les trames que ja s'estava allargant de manera innecessària. Recordem que abans de l'aturada nadalenca, el Jordi va rebre una pallissa per part d'uns sicaris enviats per la Cati. L'objectiu era el Valeri amb qui ella tenia molts problemes i amenaces creuades. Al capítol d'avui dijous hem pogut veure com inicialment el Valeri es dirigia a una comissaria dels Mossos d'Esquadra per denunciar-ho tot, però finalment decideix oblidar.

Es presenta a casa de la Cati, accepta uns diners que ella li dóna i decideix anar-se'n lluny. Abans trencarà un quadre d'ella, de manera simbòlica, per donar carpetada a l'assumpte. Al capítol del divendres 12 veurem com Cati vol fer un dinar familiar a La Iaia per celebrar que comencen una nova etapa. No es pot imaginar que aquesta nova etapa començarà de manera moguda: La Virginia – filla secreta del Quim, marit de Cati i mort fa uns mesos– apareix per sorpresa.

La tensió entre la Gemma i l'Eva és més que evident

La Gemma critica l'acte solidari que ha muntat l'Eva al Gim Rabbit i assegura que no hi pensa anar. Finalment hi va però veurem una gran tensió entre totes dues. El motiu és evident. Eva va demanar ajuda a la Gemma, la professió del qual és ser consultora d'empreses, per captar clients per al gimnàs. Finalment va desatendre els seus consells i va apostar per fer un acte solidari, com li havia recomanat la noia de la neteja. La realitat és que l'acte solidari és un èxit, cosa que podria molestar Gemma en veure que no s'han tingut en compte les propostes.

L'absurda trama de l'Ivan al pis de la Sílvia

La Silvia torna a enganxar l'Ivan i el Ricky mantenint relacions al seu pis. No és la primera vegada que això passa. Ivan està vivint temporalment a casa de la seva sòcia perquè estan fent obres a casa seva. La Silvia ja els va agafar mantenint relacions sexuals al seu pis fa uns dies i va imposar noves normes. Unes noves normes que l'Ivan no ha complert. Podria haver-hi conseqüències. A les xarxes socials molta gent es pregunta el motiu pel qual l'Ivan no ha anat a passar aquests dies a casa de la seva parella i així evitar aquests malentesos. Tindrà rellevància per a la trama o simplement és un farciment dels guionistes?

El capítol es podrà veure a TV3 i a la plataforma 3CAT a partir de les 16.14 de la tarda d'aquest divendres 12 de gener de 2024.