Dues persones en uniforme militar es miren mentre una entrega un document a l'altra.

Amic de Victoria Federica, declaracions homòfobes... foto de la vergonya amb Leonor

Sobre l'embaràs de Dulceida va dir: "jo tinc un altre tipus de família"

Al sempre intrigant món de la monarquia espanyola, no és estrany que certes figures perifèriques a la família reial es vegin embolicades en controvèrsies. Aquest és el cas de Tomás Páramo, amic proper de Victoria Federica, la reputació del qual ha estat tacada per una sèrie de comentaris homòfobs que han sortit a la llum recentment. Páramo, que ha estat al focus mediàtic, no només és conegut per la seva amistat amb la neboda de Felip VI, sinó també per la seva presència en diversos esdeveniments socials al costat d'ella.

El perfil de Tomás Páramo esquitxa Victoria Federica

Tomás Páramo, un influencer i marit de María García de Jaime, ha mantingut una estreta relació amb Victoria Federica durant anys. Tots dos comparteixen una amistat basada en interessos comuns i una visió conservadora de la vida, cosa que ha sortit a la llum amb les recents acusacions d'homofòbia. Páramo, en relació amb l'embaràs de Dulceida, va dir: "jo tinc un altre tipus de família".

Aquest perfil homòfob i políticament incorrecte ha estat comparat amb el de Victoria Federica, coneguda per la seva vida social activa i el seu paper com a influencer. Aquesta proximitat amb Tomás ha suscitat preguntes sobre la coherència entre el seu cercle íntim i la imatge pública que projecta com a membre de la família reial. A diferència del seu germà Froilà, que també ha estat objecte de polèmiques, Victòria ha intentat mantenir un perfil més baix i menys conflictiu, encara que la seva amistat amb figures com Páramo no ajuda aquesta causa.

Tomàs Páramo s'acosta a la Princesa Leonor ia la Infanta Sofia

A la Casa Reial hi ha hagut un terratrèmol arran d'una fotografia on Tomàs Páramo apareix al costat de la Princesa Leonor i la Infanta Sofia. A la imatge, presa en un esdeveniment públic, es pot apreciar la incomoditat palpable de les dues germanes reals, una situació que no va passar desapercebuda per als mitjans ni per al públic. Aquesta "foto de la vergonya" ha posat en una posició difícil tant les joves royals com el seu entorn més proper, revifant la discussió sobre les influències negatives que poden envoltar figures prominents com la seva cosina, Victoria Federica.

Les nenes han estat educades en un ambient de respecte i tolerància i, per una qüestió d'educació i de respecte, es van veure forçades a posar amb una figura la reputació de la qual està en dubte pels seus comentaris discriminatoris.

Tres persones posen juntes en un esdeveniment formal, una porta un uniforme militar, una altra un vestit a ratlles i la tercera un vestit amb corbata vermella.
Leonor, Sofia i Tomás Páramo | Instagram

Enuig de Felip VI i Letizia Ortiz

En un moment en què la imatge de la monarquia està en constant escrutini, és crucial que les influències negatives siguin gestionades amb compte per evitar danyar la percepció pública i la integritat de la institució.

Aquesta situació posa en perspectiva la necessitat d'una vigilància més gran cap a l'entorn de la Casa Reial. Deixa clar que cal millorar la imatge de tolerància i respecte i que aquestes no es vegin compromeses per les accions i paraules dels seus familiars.