Muntatge de Robert Lewandowski en un camp de futbol i un emoji de cors

[FOTO] La zona de Catalunya que recomana Robert Lewandowski: Molt a prop de Barcelona

El davanter polonès enlluernat d'un lloc de Catalunya

Des de l'arribada la temporada passada del davanter polonès, Robert Lewandowski no amagat la seva fàcil adaptació a la cultura, la llengua i els costums de Barcelona i, per extensió, de Catalunya. L'ariet polonès va fer una aposta personal per fitxar pel Barça i les sensacions , avui dia, són que està plenament integrat i, el més important, manifesta la seva felicitat d'estar al Barça ia Barcelona.

Robert Lewandowski being Sensational in 2023 🇵🇱

A Lewandowski el va conquistar des del minut 1 la ciutat de Barcelona i va venir amb la clara intenció de vestir l'elàstica culer per a les properes temporades. La seva implicació amb el grup és total i s'erigeix com un dels capitans de l'equip dins del camp de joc. Els números del davanter, fins ara, són molt bons. En dues temporades ha disputat 59 partits i ha materialitzat 35 gols. Uns números que l'avalen i que li permeten que sigui un fix a l'onze de Xavi Hernández als partits.

Castelldefels, un lloc idíl·lic per a Lewandowski

El davanter polonès no ha amagat les seves preferències pel que fa als llocs que més el sedueixen, ja que fa pocs dies va estar amb la seva dona a la platja de Castelldefels on va pujar algunes fotos a les xarxes socials mostrant la felicitat que li generava el fet de passar un agradable temps lliure allà.

El passeig marítim de Castelldefels és un lloc molt tranquil, amb terrasses per tot el passeig marítim i on podeu trobar la relaxació necessària després de l'estrès de la competició i la saturació del calendari. Lewandowski ho tenia clar, va voler immortalitzar el moment amb un missatge en català 'Llum màgica' mentre posava amb la relaxant platja de Castelldefels de fons.